window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fmagazin – prima revista care pune punctul pe F !

Bucuresti 16 iunie 2010 Revista Fmagazin, dedicata femeilor, se va lansa pe piata online din Romania, aducand un aer de prospetime intr-o nisa mediatica saturata de clisee si produse redundante.

Proiectul Fmagazin a luat nastere din dorinta de a aduce un suflu nou in presa feminina romaneasca. Climatul concurential in aceasta nisa a presei nu poate decat sa ne incurajeze sa le oferim tuturor cititoarelor articole, noutati si imagini de calitate. Echipa editoriala de la Fmagazin este condusa de redactorul-sef Liliana Levinta, un nume cunoscut in breasla gazetarilor autohtoni care nu au facut niciodata rabat de la profesionalism.
Vizitatorii site-ului nostru pot gasi pe www.fmagazin.ro numeroase articole de informatie si de background din domenii vaste, de interes pentru toate reprezentantele sexului frumos. Le vom tine la curent cu noutatile din lumea celebritatilor care merita sa fie luate in seama si care demonstreaza ca intra in atentia presei pentru ca fac ceva interesant, si nu pentru ca sunt doar vedete. Le prezentam cititoarelor noastre articole si sfaturi utile legate de frumusete, sanatate si dieta, aceste conditii sine-qua-non ale eternului feminin.

O pondere importanta in revista noastra o are si moda, fie ca vorbim despre vestimentatie, accesorii, bijuterii, make-up sau produse cosmetice. La noi veti gasi nu doar tendintele marilor creatori de moda de pe scena mondiala, ci si trucuri folositoare pentru orice femeie care vrea sa dea un refresh garderobei sale fara sa isi goleasca portofelul. Sa nu uitam de rubricile de Love & Sex si Relatii, unde propunem o alta maniera de abordare a vesnicelor dileme care se invart in jurul celui mai frumos tandem din lume: femeie plus barbat. Nu reinventam noi roata si nu aplanam conflictele dintre cele doua sexe ar fi ridicol! dar propunem sfaturi de bun-simt pentru toate femeile dornice sa afle lucruri noi si tipsuri pretioase. Nu credem in tipologia femeii-amazoane si nici in traditionalul cliseu al femeii supuse si, prin urmare, nu vrem sa fiti adevarate devoratoare de barbati sau, din contra, sclave pe langa casa omului, ci Femei cu majuscula!
La rubrica Divertisment, selectam evenimentele despre care noi credem ca merita atentie si vi le punem pe tapet, indiferent ca e vorba de petreceri, filme, lansari sau evenimente culturale. Va recomandam restaurante, cafenele, cluburi, teatre si cinematografe. Din echipa noastra face parte si Cezar Munteanu, chef cu acte in regula si cu o experienta vasta in arta culinara, care va va recomanda retete foarte usoare, simplu de preparat si la indemana oricui. In plus, veti afla pasi importanti la sectiunea Cariera, care se vrea a fi un savoir-faire al domeniului profesional, indiferent de job si vocatie.
Nu revolutionam nimic. Ci doar perfectionam. Nu inventam in sensul propriu-zis al cuvantului, ci tratam subiectele feminine intr-o maniera profesionista, lipsita de stereotipuri si repetitii. Nu ne autopropunem si nu ne erijam anticipat in viitori lideri ai acestei lumi online, pentru ca ultimul cuvant il va avea de spus publicul nostru.
Va asteptam pe www.fmagazin.ro. pentru o idee, un zambet, o dezbatere si un sfat bun, feminin si atent argumentat! Va asteptam sa crestem impreuna! Si pentru ca traim intr-o lume unde cuvantul democratie este adesea rostit, uneori practicat, noi chiar vrem un feedback din partea voastra, pentru ca veti avea libertatea de a va exprima punctul de vedere.
Fmagazin pune punctul pe F!

Echipa FMagazin
Date de contact:

tel: 0727 189 163
office@fmagazin.ro
www.fmagazin.ro
office@fmagazin.ro
http://www.fmagazin.ro

2014-02-11T17:55:48+02:0017 iunie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate|Tags: , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top