window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fonduri nerambursabile Regio pentru Centrul social multifunctional de resurse si servicii pentru adulti cu handicap Dambovita

Fonduri nerambursabile Regio pentru Centrul social multifunctional de resurse si servicii pentru adulti cu handicap DambovitaIn data de 5 octombrie a.c., domnul Liviu Musat, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, a participat, la Targoviste, la evenimentul prilejuit de semnarea unui nou contract de finantare din Regio – Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 3 „Imbunatatirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de interventie 3.2 „Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale”.

Beneficiarul acestui contract de finantare este Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dambovita, care a obtinut fonduri nerambursabile pentru proiectul Centrul social multifunctional de resurse si servicii pentru adulti cu handicap Dambovita”. Valoarea totala a contractului este de 3.546.753,47 lei, din care valoarea totala eligibila este de 2.871.710 lei, fondurile FEDR reprezentand 2.814.275,8 lei.

Proiectul propriu-zis, a carui durata de implementare este de 33 de luni, vizeaza infiintarea unui nou centru social pentru adultii cu handicapin municipiul Targoviste. Acesta va cuprinde, pe langa serviciile oferite in prezent, doua noi tipuri de servicii sociale specializate destinate persoanelor adulte cu handicap din judetul Dambovita: Centrul de consiliere si sprijin pentru integrare sociala a persoanelor cu boli psihice si Serviciul de recuperare si reabilitare neuromotorie pentru persoane cu handicap. Fondurile Regio vor finanta lucrari de modernizare si reabilitare pentru trei cladiri si echiparea acestora cu facilitatilor specifice unei astfel de destinatii.

„Proiectul, al carui contract de finantare s-a semnat astazi, va contribui la crearea unei infrastructuri moderne, eficace si eficiente, cu dotari la standarde europene, in domeniul serviciilor de asistenta sociala comunitara din municipiul Targoviste destinat asistentei sociale pentru persoanele adulte cu handicap”, a declarat domnul Liviu Musat, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio si are responsabilitati delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilitatile de finantare din Regio puteti obtine contactand expertii Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

Daniela TRAIAN,

Sef Serviciu Comunicare

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top