window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Formare MASTER NLP PRACTITIONER / Cluj Napoca / 17-19 septembrie 2010

Formare MASTER NLP Practitioner
Cluj Napoca, 17-19 septembrie 2010
Programarea Neuro-Lingvistica este un model de comunicare interpersonala si o abordare alternativa psihoterapiei bazata pe studiul limbajului comunicarii si schimbarii personale, punand un accent puternic asupra excelentei si modelarii umane. Este un puternic instrument de optimizare si dezvoltare personala ce vizeaza personalitatea unei persoane in integritatea ei.

De ce imi doresc sa fiu MASTER NLP Practitioner?
pentru ca ai intrat in lumea fascinanta a psihologiei aplicate si ai inceput sa te cunosti mai bine, pentru ca ai invatat in cursul de NLP Practitioner o paleta larga de tehnici si metode de dezvoltare personala, de accesare rapida a resurselor si de atingere a obiectivelor si vrei sa evoluezi prin trecerea la un nivel avansat,
pentru ca ai experimentat schimbari in viata ta intr-un mod eficient, ecologic si durabil intr-o maniera placuta, alaturi de oameni minunati,
pentru ca ai descoperit ca ai puterea sa iti traiesti viata pe care o doresti, in ritmul tau, in felul tau, iar acum vrei sa atragi si mai multe lucruri, evenimente si oameni deosebiti in viata ta!

ATENTIE: conditia parcurgerii nivelului de formare MASTER NLP PRACTITIONER este de a fi deja atestat/licentiat ca NLP Practitioner.
Obiective urmarite:
Construirea unei imagini de sine sanatoase, ca baza pentru increderea in propriile forte si pentru respectul de sine (autostima),

Continuarea dezvoltarii unor capacitati de comunicare performanta, dezvoltare inceputa la nivelul de NLP Practitioner,
Optimizarea managementul resurselor personale prin identificarea sensului propriei vieti si a misiunii pe care ne-o putem asumam fata de ceilalti,
Echilibrarea relatiei dintre viata personala si cea profesionala prin optimizarea ierarhiei valorilor personale,
Explorarea si utilizarea emotiilor, inclusiv a celor negative, pentru o intelegere mai buna a propriilor reactii si pentru o mai buna gestionare a lor.
Modul 1: Mesajul emotiilor
Obiective: Stabilirea identitatii ca Master NLP Practitioner, explorarea emotiilor, identificarea mesajului reactiilor emotionale personale si rolul acestora in procesul de dezvoltare personala.
Modul 2: Valorile si convingerile personale
Obiective: Dezvoltarea personala la nivelul identitatii prin lucrul cu cele 2 dimensiuni esentiale ale personalitatii: valorile si convingerile personale.
Modul 3: Metamodelul avansat
Obiective: Utilizarea limbajului pentru descoperirea structurii profunde pe care fiecare persoana o are despre realitate, despre propria fiinta si despre lume.
Modul 4: Harta nu este teritoriul!
Obiective: identificarea relatiei dintre convingeri, automotivare si atingerea obiectivelor si exersarea tehnicilor de automotivare pentru indeplinirea scopurilor personale.
Modul 5: Metaprogramele explorarea modului de procesare
Obiective: Explorarea realitatii subiective a persoanelor pentru observarea modurilor de procesare si utilizarea acestor informatii in dezvoltarea personala.
Modul 6: Transa si lucrul cu inconstientul
Obiective: aprofundarea tehnicilor si limbajului hipnotic, perfectionarea lucrului cu transa si utilizarea hipnozei din perspectiva NLP.
Modul 7: Viziunea sistemica si modelarea excelentei
Obiective: Familiarizarea cu conceptia sistemica din perspectiva NLP, exersarea capacitatii de modelare a excelentei umane intr-o anumita atitudine, recapitularea integrativa a tuturor instrumentelor NLP invatate pana acum si dovedirea abilitatii de folosire a tehnicilor NLP (evaluarea finala).
Diploma: la absolvirea celor 7 Module se elibereaza DIPLOMA recunoscuta international cu standarde si sigiliul IANLP (Asociatia internationala de Programare neuro-lingvistica), EANLP (Asociatia europeana de Programare neuro-lingvistica) si ARONLP (Asociatia romana de Programare neuro-lingvistica).

Trainer: Maria Cotoi este trainer in Programare Neuro-Lingvistica. Are studii de psihologie si sociologie si a absolvit Scoala de Terapie – Psihodrama Clasica. Colaboreaza cu Departamentul de Pregatire a Personalului Didactic al Universitatii Lucian Blaga din Sibu, unde sustine traininguri de formare profesionala continua. Principala sa activitate este formata din organizarea si sustinerea cursurilor, trainingurilor si formarilor in Programare Neuro-Lingvistica.

Durata cursului: 7 module a cate 3 zile, astfel: vineri 14.00 18.00, sambata 9.30 18.00, duminica 9.30 18.00. Modulele vor avea o frecventa de aproximativ 1/luna si sunt obligatorii.

Data si locatia: 17-19 septembrie 2010, Hotel Confort, str. Calea Turzii, nr. 48, Cluj Napoca.

Taxa: 400 lei/modul, ce pot fi platiti la sala sau prin cont. Se acorda o reducere de 200 lei persoanelor care platesc integral formarea la primul modul (vor plati 2600 lei in loc de 2800 lei).

Inscrieri: contactati-ne telefonic la numarul 0745968900 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: office@strategiidesucces.ro .

Maria Cotoi – tel: 0745968900
office@strategiidesucces.ro
http://www.strategiidesucces.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top