window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Asociatia Culturala MomentumFormatia Kozmic Band a Asociatiei Culturale Momentum si-a lansat pagina web oficiala www.kozmicband.com. Accesand site-ul lor oficial veti putea afla mai multe informatii despre formatie, evenimentele pe care le vor onora sau concertele pe care le-au sustinut sau urmeaza sa le sustina.

“Formatia Kozmic Band este o formatie de jazz care s-a infiintat in 2009 din dorinta a 5 studenti de la universitati diferite din Bucuresti de a se afirma printr-o muzica de calitate! Desi initial ne-am dorit sa fim o trupa ce interpreteaza in special jazz, sau mai bine zis dirt-jazz, un stil ce a avut sa devina propriul stil al formatiei, ulterior am ajuns sa incantam publicul si cu cover-uri, café concert, blues, bosa nova si tango-uri. Ne bucuram ca ne-am lansat site-ul oficial unde va vom tine la curent cu toate noutatile formatiei si, de asemenea, puteti urmari sectiunile events, video si blog-ul oficial al formatiei pentru a va face o idee de munca pe care o depunem si pasiunea cu care o facem. Ne propunem o evolutie rapida cu spectacole numeroase dorind ca in doar un an sa fim formatia cu hit-uri noi si cu piese proprii. Va invitam sa ne vizitati pagina web si sa ne spuneti parerea dumneavoastra in legatura cu site-ul si formatia noastra!” a declarat presedintele asociatiei Vlad Mateescu, totodata si fondatorul trupei Kozmic Band.

Go to Top