window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Formatia Kozmic BandSambata, 10 septembrie 2011, Formatia Kozmic Band a Asociatiei Culturale Momentum va concerta in cadrul celei de a treia editii ONGFest – Targul Economiei Sociale. Formatia va oferi publicului incepand cu ora 18:30 un spectacol live deosebit in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, un show unde veti putea asculta cover-uri, cafe concert, muzica pop, jazz, dar si melodii internationale. Vor fi prezenti, de asemenea, la eveniment si partenerii Asociatiei Momentum: Corul Gospel Momentum, Vlamir Consulting, By Natural Beauty, U.C.T.C. – Unite Cultures Through Culture si Clubul Rotary 2000 Ploiesti. Va asteptam sa fiti alaturi de noi!

###

Formatia Kozmic Band s-a fondat in anul 2009 in ideea de a fi o formatie ce interpreteaza in special jazz, sau mai bine zis dirt-jazz, un stil ce avea sa devina propriul stil al formatiei. Mai tarziu, dupa o serie de concerte si o evolutie usor vizibila a membrilor trupei, formatia s-a reorganizat. Asadar trecand de la un cvintet cu chitara electrica, clape-pian, percutie, chitara bas si voce s-a ajuns ca in luna mai 2011 formatia sa fie alcatuita din chitara, chitara bas, tobe si percutie, pian-clape, corn, doi solisti vocali si trei backingvocals.

Trupa a inceput sa sustina o serie de concerte deosebite ce au facut ca trupa sa aiba un sunet extraordinar si sa fie recunoscuta a fi “orchestra zilelor noastre” dupa spusele unui spectacor. Printre primele concerte putem sublinia faptul ca formatia a avut o prestanta remarcabila intr-un concert dat in cadrul unei intalniri ale Masoneriei, urmand ca dupa numai o zi sa sustina un concert in aer liber la Paulesti in compania membrilor Culuburilor Rotary 2000 si Rotary din Ploiesti.

###

Pentru mai multe detalii puteti folosi urmatoarele contacte:

Vlad  Mateescu – presedinte

0742982882

vlad.mateescu@asociatiamomentum.ro

Andra  Fratila – secretar general

0743323509

secretariatmomentum@yahoo.com

andra.fratila@asociatiamomentum.ro

Go to Top