window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Devotament. Oportunitati. Reusita. Intr-un cuvant, performanta! Cum sa aplici noile strategii si ce noua abordare implica adaptarea la cerintele business-marketului? Cum te pot ajuta experientele anterioare sa obtii avantajul concurential? Si mai ales, cum profiti de oportunitatile existente pe piata?

BizCampus Network te invita miercuri, 22 septembrie la seria de conferintele Forum Antreprenor360, la Howard Johnson Hotel pentru a-ti oferi raspunsurile si incurajarile de care ai nevoie.
Ziua dedicata Antreprenoriatului isi propune sa aduca in prim plan vulnerabilitatile domeniului in contextul economic actual si totodata sa foloseasca flexibilitatea acestuia ca atu in aplicarea de noi strategii. Conferintele Antreprenor360 invita la o discutie despre statusul businessului actual. Prezenta la conferinta inseamna posibilitatea informarii cu privire la tendintele din domeniul corporate si , totodata ,ofera alternative la problemele actuale.
Temele sunt menite sa asigure transferul de cunostinte al specialistilor din domeniu catre sectorul corporate, antrenand la discutii dinamice.
ANTREPRENOR360 22 septembrie
10:00 11:00 Thinking on the what, who and how of building your chances.
11:00 11:15 Coffee Break
11:15 12:15 This economy can work for your business and here is how to take advantage of it
12:15 12:30 Coffee Break
12:30 13:30 Join us in honoring the Entrepreneurs appearing in the book How I did it and gain insight from their experiences and perspectives.

Diversitatea temelor atrage o varietate de reprezentanti din lumea business, iar speakerii promit sa aduca un suflu nou in domeniu. Manageri, specialisti, antreprenori, jucatori pe piata de business au confirmat prezenta la eveniment.

BizCampus Network multumeste partenerilor care au contribuit la realizarea Forum Antreprenor360: Perfect Tour si InneLook, precum si partenerilor media: Elevate, IAA (International Advertising Association), PR-Romania, CSR-Romania, AvocatNet, Ejobs, Metropotam, ArenaBiz, IBP(Doing Business).

Va invitam prin urmare, la o discutie despre relansarea businessului romanesc, despre solutii si oportunitati, despre cum sa gandim strategic pe fondul unei instabilitati economice.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, accesati site-ul oficial al evenimentului: www.forum.antreprenor360.ro

Aron Roxana
PR Executive
BizCampus Network
roxana.aron@bizcampus.ro
http://www.forum.antreprenor.360.ro

Go to Top