window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Forum CSR360, grow up responsible! / Bucuresti / 30 septembrie 2010

Responsabilitate, initiativa si dezvoltare durabila. Sau, intr- un cuvant, CSR. BizCampus Network dedica o zi acestui domeniu, in cadrul Conferintelor Forum CSR360 care se vor desfasura in data de 30 septembrie, la Howard Johnson Hotel, sala Colorado, incepand cu ora 9.00.

CSRul sau Corporate Social Responsibility este un concept nou care faciliteaza implicarea companiilor in societate, contribuind la dezvoltarea acesteia. Conferintele Forum CSR360 isi propun sa evidentieze atuurile acestui concept modern in contextul economic actual prin accesul la noi experiente si abordari inedite ale problemelor ce se dezvolta in jurul nostru. De asemenea, evenimentul ofera solutii la problemele actuale prin parerile avizate ale specialitstilor si prin exemplificarea unor astfel de initiative.

Concentrat pe durata unei zile, ziua dedica acestui domeniu, evenimentul va avea o structura dinamica:
Forum CSR 360, 30 septembrie:
9:00 – 10:00 Inregistrarea participantilor
10:00 11:30 CSR vs. PR Tradition vs. trends in CSR.
11:30 12:00 Coffee Break
12:00 13:30 The financial aspect of CSR a rise to the challenge.
13:30 14:00 Coffee Break
14:00 15:30 CSR and questionable motives and positive actions.

Invitatii aduc calitate evenimentelor prin opiniile, sfaturile si solutiile pe care le ofera prin prisma experientei in cadrul domeniului de activitate: experti si manageri din domenii variate, manageri si specialisti au confirmat prezenta la Forum CSR360.
Diversitatea temelor abordate, precum si a invitatilor reflecta profilele variate ale companiilor carora se adreseaza evenimentul. Pentru public, prezenta la conferinta promite sa pluseze calitatea activitatii desfasurate prin exemple de imbunatatire a imaginii proprii, prin relevarea noilor tendinte si strategii, favorizand totodata networkingul.

Forum CSR360 inglobeaza deci, implicare, initiativa, responsabilitate si schimbare, toate aceste puse sub semnul dezvoltarii societatii si a cresterii potentialului de extindere a companiilor prin insusirea de noi valori care aduc un plus de valoare mediului economic.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, accesati site-ul oficial: www.forum.csr360.ro .

Roxana Aron
PR Executive
BizCampus Network
roxana.aron@bizcampus.ro
http://www.forum.csr360.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top