BT Capital Partners, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, sustine forumul de afaceri New Multilateral Business Opportunities for Romania, organizat de International Investment Bank si de Ministerul Finantelor Publice. Evenimentul are loc in Bucuresti, in 27 iunie 2017, in intervalul 12.30 – 19.00, la Hotelul Radisson Blu.

Grupul BT va fi reprezentat de urmatoarele persoane: Omer Tetik, CEO al Bancii Transilvania, care va fi moderatorul primei sesiuni a forumului, Mediul macroeconomic si oportunitatile de investitii in Romania. Celelalte doua paneluri se refera la Green financing, ca instrument de cooperare si dezvoltare intre institutii financiare internationale, respectiv la Dezvoltarea comertului si a exporturilor in cadrul si in exteriorul spatiului International Investment Bank; deAndrei Radulescu, Senior Economist, Banca Transilvania – vorbitor, respectiv de Paul Prodan, Presedintele Consiliului de Administratie al BT Capital Partners – de asemenea, vorbitor in cadrul evenimentului.

Forumul de Afaceri reprezinta o oportunitate pentru participanti de a examina mediul macroeconomic, modalitatile de finantare a proiectelor verzi, potentialul de import – export, precum si posibilitatile de sustinere in tara si in strainatate a companiilor romanesti.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa