window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

FPP te invita la Startup Fest! / Bucuresti / 22 martie 2011 si Cluj-Napoca / 14 octombrie 2011

Fundatia Post-Privatizare te invita sa iei parte la un eveniment de instruire antreprenoriala universitara, Startup Fest, ce va avea loc in data de 22 martie 2011, la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, incepand cu ora 16:30. Acest eveniment se va desfasura sub umbrela School for Startups Romania.

Startup Fest este gandit ca doua sesiuni interactive despre antreprenoriat care vor avea loc in Bucuresti, pe 22 martie si Cluj-Napoca pe 14 octombrie si care iti ofera o experienta unica: aceea de a-i asculta pe Marius Ghenea si Doug Richard intr-un mini-maraton despre avantajele si dezavantajele muncii pe cont propriu, despre cum sa-ti transformi ideile in afaceri profitabile sau ce pasi trebuie sa urmezi pentru a-ti construi o cariera antreprenoriala.
Prelegerea va dura 3 ore si va fi sustinuta in fata unui public de aproximativ 250 de participanti care vor avea acces la experienta celor doi invitati si vor face o incursiune prin regulile de business generale care stau la baza intemeierii unei afaceri proprii incununate de succes.
Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de inscriere disponibil pe http://startupfest.ro/inscriere/

Despre Doug Richard

Doug Richard este un intreprinzator californian de succes, cu 20 de ani de experienta in dezvoltarea si conducerea companiilor de tehnologie si software. In 2005, Doug a aparut in primele doua serii ale emisiunii televizate in Marea Britanie „Dragon’s Den” (concept similar Arenei Leilor). Acum trei ani, Doug a fondat School for Startups, liderul programelor de educatie antreprenoriala din Marea Britanie. Doug este un investitor activ si co-fondator al Cambridge Angels. In 2010, Doug a fost primul american distins cu Queen’s Award pentru promovarea antreprenoriatului. In 2007, Doug a devenit membru asociat al Royal Society of the Arts. Tot in 2010, a primit premiul de „Educatorul Anului in domeniul Antreprenoriatului”. Actualmente, este lector invitat pe teme de antreprenoriat la Universitatea Cambridge pentru programele de masterat si doctorat in nanotehnologie. Doug isi continua activitatea de sustinere a intreprinderilor mici, inspirand, educand si sprijinind antreprenori din tara si strainatate.

Despre FPP

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai important fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Persoana de contact:
Alina Coman
Email: coman.a@postprivatizare.ro
Tel: 031.1000.719
info@postprivatizare.ro
http://www.postprivatizare.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top