Joi – 13 mai 2010, orele 12.00-19.00 – Barmania sustine FRESH SUMMER COCKTAILS SEMINAR, la Caf Pub Le Gnral !

Seminarul se adreseaza barmanilor dornici de a afla lucruri noi in domeniu si de a se specializa, dar si pasionatilor de cocktailuri, care doresc sa afle mai multe despre mixologie.

Vedetele evenimentului sunt cocktailurile de vara, altfel decat le stiati pana acum! Ingrediente inedite, tehnici de preparare a bauturilor si cele mai fresh cocktailuri, preparate de profesionisti!

Mihai Panfil – barman profesionist, castigator a numeroase competitii nationale si internationale, acreditat de catre IBA (International Bar Association) si, intai de toate, pasionat de bartending – va sustine seminarul si va va arata o noua fata a bartendingului, vazuta prin ochii unui om entuziast in ceea ce priveste meseria sa.

Participantii vor avea ocazia sa invete de la unul dintre cei mai buni din domeniu, sa asiste la demonstratii de mixologie si sa prepare, la randul lor, bauturi fresh – atat la propriu, cat si la figurat, bauturi ale caror retete nu le regasim in meniurile barurilor din Romania! Asadar, pentru cei interesati sa aduca in barul lor un suflu nou, cocktailuri intalnite in cele mai apreciate pub-uri europene – si nu numai, FRESH SUMMER COCKTAILS SEMINAR este evenimentul mult asteptat!

Gazda seminarului este binecunoscutul Cafe Pub Le General din Cluj, Bld. Eroilor nr. 18.
Taxa de inscriere este de 200 lei.

Miruna Sfia
0757 086 687
miruna@barmania.ro
office@barmania.ro
http://www.barmania.ro

Go to Top