window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

FRF – MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE AU FOST PREZENTI LA INAUGURAREA NATIONAL ARENA

Bucurestenii si romanii in general au trait aseara un moment istoric, reprezentat de inaugurarea National Arena din Bucuresti. A fost, realmente, o sarbatoare, dar si, in egala masura, o provocare pentru toti factorii implicati intr-un proces de organizare de o complexitate extrema, premiera absoluta in fotbalul romanesc.

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Fotbal are placerea sa adreseze sincerele sale multumiri tuturor partenerilor care au contribuit la organizarea evenimentului, dar si, in egala masura, celor prezenti aseara, la meciul Romania – Franta.

Ne referim aici la fostii mari fotbalisti romani, la marii nostri sportivi, unii dintre ei aflati in activitate, precum si la oficialii din lumea sportului, politicii si culturii, care ne-au onorat invitatia de a ne fi alaturi intr-un moment special.

Un cuvant aparte si special se cuvine publicului spectator, care a creat o atmosfera efectiv superba si a realizat, cum insera unul dintre cotidianele nationale aparute azi, un exercitiu de civilizatie, de care, iata, suntem capabili.

Aseara am castigat un stadion european si un public pe masura.

Federatia Romana de Fotbal

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top