Formula avansata Beautin Collagen cu Magneziu

Dacă îți dorești să fii și să te simți frumoasă atât în ceea ce privește starea interioară, cât și ceea ce se vede la exterior, în timp ce duci un stil de viață activ, noul BEAUTINΤΜ COLLAGEN formulă avansată cu Magneziu de la myelements îți vine în ajutor! BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN este o formulă inovatoare cu colagen lichid îmbogățit cu acid hialuronic și vitamine, special creată pentru a pune în valoare frumusețea femeilor. Iar noua formulă de colagen lichid îmbunătățită cu Magneziu te poate sprijini în stilul tău activ de viață.

BEAUTINTM COLLAGEN, disponibil atât în varianta clasică, cât și în varianta îmbunătățită, conține colagen hidrolizat PeptanTM de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție. De asemenea, conține Vitamina A, complexul de vitamine B, vitamina C și Zinc  și este îmbogățit cu acid hialuronic. Suplimentul alimentar asigură nutrienții care sunt deja în forma optimă pentru a fi procesați de corp și micronutrienții care contribuie la stimularea producției naturale de colagen de către organism. Astfel, BEAUTINTM COLLAGEN sporește strălucirea pielii și oferă un plus de hidratare pentru piele, întărește părul și unghiile, contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv și a articulațiilor și are proprietăți antioxidante care diminuează efectele radicalilor liberi.

Noua formulă BEAUTINΤΜ COLLAGEN formulă avansată cu Magneziu păstrează toate beneficiile versiunii clasice BEAUTINTM COLLAGEN (piele strălucitoare, păr și unghii puternice și susținerea mobilității articulațiilor), la care se adaugă un nou beneficiu – buna funcționare a mușchilor și a oaselor. Magneziul poate aduce beneficii atât femeilor cât și bărbaților care duc un stil de viață activ, care au un program încărcat la birou și fac și sport, întrucât ajută la reducerea disconfortului generat de oboseala acumulată și previne crampele musculare.

BEAUTINΤΜ COLLAGEN formulă avansată cu Magneziu este disponibil în aceleași arome delicioase: căpșuni-vanilie și mango-pepene. Formula clasică Beautin Collagen (cea care nu conține Magneziu) râmâne disponibilă și poate fi folosită pentru a avea o piele strălucitoare, păr și unghii puternice și pentru a obține efecte benefice asupra articulațiilor.

“Au trecut aproape trei ani de când folosesc suplimentul alimentar Beautin Collagen în ale cărui beneficii cred foarte mult: pielea mea arată mult mai bine, ridurile nu mi s-au adâncit și nu am căpătat altele noi. În plus, observ un efect pozitiv și în ceea ce privește articulațiile, mai ales că eu fac sport în mod regulat și mobilitatea articulară este foarte importantă pentru mine. Noua formulă Beautin Collagen îmbogățită cu Magneziu se potrivește foarte bine stilului meu de viață activ, păstrând în același timp gustul delicios al formulei clasice.” a declarat Carmen Brumă, Brand Ambasador al gamei Beautin Collagen.

Ambele formule BEAUTINTM COLLAGEN (clasic sau îmbunătățit) pot fi consumate ca atare, sau diluate într-un pahar cu apă, după preferințe. Pentru rezultate cu impact este recomandat consumul zilnic a 30 ml timp de 12 săptămâni. Dozajul este ușor de măsurat prin intermediul capacului de la sticlă, special conceput în acest scop.

Atât BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN, cât și BEAUTINΤΜ COLLAGEN formulă avansată cu Magneziu sunt disponibile în farmacii și în magazine online specializate.