Fundatia ‘’Children in Distress’’ multumeste sustinatorilor !Joi, 30 iunie 2011, Fundatia ‘’Children in Distress’’ organizeaza un Garden Party  dedicat sustinatorilor sai. Anual, numerosi sustinatori, persoane fizice sau juridice, au ales sa se implice activ pentru a aduce alinare copiilor aflati in grija Fundatiei.

’Ne face o deosebita placere sa ne reunim cu aceasta ocazie cu sustinatorii nostri. Am pregatit numeroase surprize si ne asteptam invitatii cu un program artistic deosebit. Dorim ca prin acesta actiune, sa petrecem momente frumoase alaturi de prietenii nostri , Florin Chilian, Radu Draganescu cu formatia Zum si Jennifer Crestol care vor sustine momentul artistic . Multumesc pe aceasta cale tuturor sponsorilor care an de an sunt alaturi de noi in demersul de a aduce bucurie copiilor din cadrul Fundatiei noastre”, a declarat Valentina Zaharia, Director Executiv.

Fundatia Children in Distress a fost infiintata cu sprijinul Bisericii Anglicane si a Arhiepiscopilor de Canterbury si York. In Romania, activitatea Children in Distress a inceput in anul 1990, dar abia in anul 2003 a aparut fundatia Copii in Dificultate. Parteneriatul cu Biserica Ortodoxa Romana reprezinta un sprijin important, garant al responsabilitatii muncii depuse in cadrul C.I.D. si a imaginii fundatiei ce isi desfasoara activitatea in aceasta tara.

Dovada sta faptul ca la inceput a fost credinta oamenilor intr-un viitor mai bun, dorinta de a oferi ajutor neconditionat semenilor. Pentru ca prin credinta toti suntem mai buni, mai iertatori, mai atenti la nevoile celorlalti oameni aflati in dificultate. Fondatorul organizatiei Copii in Dificultate este reverendul Dr. John Walmsley. Acesta a fost sustinut de catre membrii Parohiei Sfantului Laurentiu din Barkingside.

Imaginea copiilor din spitalele si orfelinatele romanesti, majoritatea abandonati si infectati cu HIV/SIDA a declansat acest intreg demers de infiintare a unui organism caritabil – non-profit, inregistrat initial ca Romanian Children’s Aid, iar din in 2003 cu numele de Copii in Dificultate. La inceput, activitatea s-a desfasurat cu ajutorul voluntarilor din Romania si Marea Britanie. In prezent serviciile sunt dezvoltate, oferind sprijin si consiliere copiilor infectati cu HIV/SIDA, copiilor cu autism, dragoste si afectiune nou-nascutilor si in general tuturor copiilor ce sufera de o paleta larga de boli neurologice incurabile, sau aflate in faza terminala.

Andreea Neacsu

Project Manager

0746034171

www.hemingway.ro

Go to Top