window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Scoala care daruiesteCampania « Scoala care daruieste » continua si cu ocazia Sarbatorilor de Iarna din acest an urmarind sa promoveze si sa sprijine initiativele umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu colegii si profesorii vostri pentru Sarbatorile de Iarna si Mos Craciun ECDL poate sa lase un cadou la evenimentul vostru!

In perioada 21 noiembrie – 10 decembrie 2011, Fundatia ECDL ROMANIA invita toti elevii si profesorii sa se inscrie in campania „Scoala care daruieste”. Elevii si profesorii din intreaga tara, care intentioneaza sa desfasoare proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Iarna de anul acesta, le pot trimite pe adresa marketing@ecdl.org.ropana la data de 10 decembrie 2011 inclusiv si Fundatia ECDL ROMANIA poate face ca Mosul ECDL sa le fie alaturi. Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.org.ro .

Initiativele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro .

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de sarbatori.

Irinuca Vaduva

Marketing si Comunicare

ECDL ROMANIA

Tel./ Fax +40 (21) 316 9922, 319 7227

www.ecdl.org.ro

www.equalskills.ro

www.bulats.ro

Go to Top