window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fundaţia Vodafone România şi Radio România organizează un concert caritabil

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Fundaţia Vodafone România şi Radio România organizează Ziua Copiilor, un concert caritabil pentru sute de copii de la centrele de zi şi de plasament, la Sala Radio din Bucureşti. În cadrul evenimentului, ce va avea loc sâmbătă, 6 iunie, peste 700 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, vor ascultă melodiile unor artişti cunoscuţi şi vor avea parte de numeroase surprize.

Ziua Copiilor este modul nostru de a face o zi mai frumoasă pentru sute de copii de la centrele de zi şi de plasament, precum şi din alte programe pe care le susţinem. Îi aşteptăm pe toţi la Sala Radio cu numeroase surprize şi cu artişti cunoscuţi, în cadrul unuia dintre cele mai emoţionante proiecte derulate de Fundaţia Vodafone România”, a spus Angela Galeta, Director, Fundaţia Vodafone România.

Ziua Copiilor va începe, la ora 10.00, cu o serie de ateliere distractive – număr de magie, teatru de păpuşi, picturi pe faţă, jocuri, figurine din baloane – iar la ora 11.00 vor începe concertele. La finalul evenimentului, fiecare copil prezent va primi, la ieşirea din sala, un cadou special.

Evenimentul se adaugă, din acest an, seriei de concerte şi spectacole pentru copii, organizate de Fundaţia Vodafone România şi Radio România.

Am fost şi de Crăciun la o serbare a fundaţiei şi a fost o zi pe care nu o voi uită niciodată: Moş Crăciun mi-a adus cele mai frumoase cadouri, exact ce i-am cerut în scrisoare şi chiar şi alte jucării în plus! Toţi copiii de la Centru au fost foarte fericiţi! Acum abia aştept să merg iar la Bucureşti, la serbare, pentru că am auzit că ne vom juca, vor veni magicieni şi o să fie şi teatru de păpuşi”, spune Doiniţa, 9 ani, Asociaţia Hercules, Costeşti.

Copiii care sunt invitaţi la spectacolul de la Sala Radio sunt beneficiarii ONG-urilor partenere ale Fundaţiei Vodafone România: Fundaţia Chance for Life, Asociaţia SOS Satele Copiilor, Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor, Asociaţia Hercules, Asociaţia Diaconia Ajutor Internaţional, Fundaţia de Sprijin Comunitar, Asociaţia Mia’s Children, Fundaţia Principesa Margareta a României, Fundaţia Bucureştii Noi, Asociaţia Sfântul Arhidiacon Ştefan şi Centrul de Plasament Sfântul Iosif.

Fundaţia Vodafone România a finanţat, în cei 17 ani de activitate, peste 848 de programe în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale, având că beneficiari copii, tineri, bătrâni, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit 20 milioane Euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundaţiei se regăsesc pe www.fundaţia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro Fundaţia Vodafone România este o organizaţie non-guvernamentală românească cu statut caritabil, distinctă şi independenţa de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top