G Data InternetSecurity 2012 asigura cea mai buna protectie

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii, IT & Gadget/G Data InternetSecurity 2012 asigura cea mai buna protectie

G Data InternetSecurity 2012G Data InternetSecurity 2012 a facut o buna impresie in „Whole Product Dynamic Test” din luna mai, organizat de AV Comparatives din Austria, test ce va fi publicat in aceasta luna. Specialistii in teste antivirus au pus 15 solutii de securitate sub lupa si au testat toate tehnologiile folosite impotriva programelor malware. G Data InternetSecurity 2012 s-a dovedit cea mai eficienta dintre solutii, cu o rata de detectie de 99.80%, dovedind o calitate ridicata a tehnologiilor sale de protectie impotriva virusilor.

Performanta detectiei in detaliu:

1. G Data InternetSecurity: 99.8%
2. F-Secure Internet Security: 99.7%
3. BitDefender Internet Security: 99.5%
4. Symantec Norton Internet Security: 99.5%
5. TrendMicro: 99.2%
6. Panda Internet Security: 99.0%
7. ESET Smart Security: 98.9%
8. Qihoo 360 CN: 97.7%
9. Kaspersky Internet Security: 97.6%
10. AVAST Internet Security: 96.9%
11. Avira Premium Security Suite: 96.9%
12. AVG Internet Security: 95.3%
13. Sophos Endpoint Protection: 94.7%
14. Webroot Internet Security: 94.1%
15. McAfee Internet Security: 93.9%

G Data InternetSecurity 2012
Ofera cea mai ridicata rata de detectie, fara a afecta resursele PC-ului. Noua versiune include noul mod de scanare, “Idle scan”, prin care este valorificat timpul in care computerul este neutilizat si tehnologia cloud prin care sunt comparate checksum-urile fisierelor suspecte. InternetSecurity 2012 este imbunatatit cu noul mod de monitorizare on-execution necesar pentru eficientizarea sistemelor intens incarcate. Vine insotit, de asemenea, de un add-on pentru Outlook 2007/2010, ce asigura o protectie completa impotriva virusilor de e-mail si a spamului si prin care se poate aloca intr-un mod simplu adresele de e-mail pe whitelist si blacklist. Prin intermediul controlului parental se poate defini timpul de surfing pe Internet, iar continutul web cu anumite specificatii poate fi blocat.

Versiuni disponibile si preturi speciale pentru Romania

G Data InternetSecurity 2012 (box si ESD): pret recomandat  16.90 / 15.22 € + TVA
G Data InternetSecurity 2012 pentru 3 PC-uri (box si ESD): pret recomandat  22.56 / 20.30 € + TVA

Cerinte de sistem
PC cu Windows 7 / Vista (32 Bit/64 Bit) cu cel putin 1 GB RAM sau Windows XP (cel putin SP2, 32 Bit/64 Bit) cu 512 MB RAM

-###-

Despre G DATA Software AG

G Data Software AG, cu sediul central in Bochum, este o companie cu o expansiune software inovativa si rapida care se concentreaza pe solutiile de securitate IT. Drept specialist in securitate pe Internet si pionier in domeniul protectiei antivirus, compania fondata in 1985 in Bochum, a produs primul program antivirus acum mai bine de 20 de ani si in 2010 si-a aniversat cei 25 de ani de activitate.

G Data este printre primele companii dezvoltatoare de software de securitate din lume. De mai mult de cinci ani, nici un alt producator european de software de securitate nu a castigat mai multe premii internationale.

Gama de produse cuprinde solutii de securitate atat pentru consumatori casnici, cat si pentru companii mici, medii si mari. Solutiile de securitate G Data sunt disponibile in mai mult de 90 de tari din intreaga lume.

Mai multe informatii despre companie si solutiile G Data sunt disponibile pe www.gdatasoftware.com

Despre AV Security Software Distribution

AV Security Software Distribution este o companie tanara, infiintata la inceputul anului pentru a deveni distribuitor oficial G Data Software in Romania, din dorinta unor tineri si ambitiosi profesionisti de a demonstra ca pot sa creasca imaginea unui brand de nivel mondial, pe piata din Romania, la nivelul pe care acesta il are in Germania si in restul lumii. Oferta de parteneriat include solutii software antivirus de inalta calitate si este adresata resellerilor, integratorilor de sistem si retailerilor. Beneficiile oferite de solutiile „Made in Germany“ dezvoltate de G Data sunt: profitabilitate, performanta, productivitate marita, usurinta in exploatare, cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

Mai multe despre companie si distributia solutiilor G Data in Romania gasiti pe site-ul www.avsecurity.ro

Contact pentru presa: Costin Pecingina – PR Manager
AV Security Software Distribution
E-mail: pr@avsecurity.ro
Mobil: 0754 450 450

Go to Top