Gabriela Alexandrescu este noul Client Service Director al agenției MullenLowe

Linişte în agenţie, se strigă catalogul la MullenLowe! Începând cu luna aprilie, catedra de Client Service este preluată de Gabriela Alexandrescu, unul dintre cei mai apreciați profesioniști din industria de publicitate locală.

În peste 14 ani de publicitate, Gabriela a construit cu succes echipe puternice, a dezvoltat parteneriate de lungă durată și a coordonat campanii recunoscute pentru creativitate și eficiență la cele mai importante festivaluri naționale și internaționale – Cannes, Golden Drum, Effie Awards, New York Festivals, Ad’Or.

„Comunicator excelent și exemplu de leadership, mamă a trei copii și antreprenoare, Gabi este o combinație rară de dedicare, profesionalism și pasiune care va aduce o valoare adăugată în relațiile cu clienții noștri și în business-ul agenției. Mă simt norocoasă, atât la nivel profesional, cât și personal, că am întâlnit-o și am încredere că, în actuala formulă client service – creație – strategie, suntem mai puternici și mai ofensivi ca niciodată”, spune Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services, Grupul Lowe România.

Gabriela a colaborat, până în prezent, cu numeroase branduri locale și internaționale, din industrii variate precum auto, banking, băuturi alcoolice şi răcoritoare, detergenţi şi produse de întreţinere casnică, food, entertainment, retail, servicii financiare, software, telecom, social.

„Ştiam, deja, că MullenLowe are în portofoliu clienți mari, de tradiție şi că Adi Chiuhan preluase Departamentul de Strategie, iar Eugen Suman, pe cel de Creaţie. Primele discuții cu Hortensia m-au făcut să-mi doresc să aflu mai multe despre agenție. După ce am cunoscut și restul echipei, am simțit că iau cea mai bună decizie: am descoperit că împărtășim aceleași valori și obiective, iar această compatibilitate la nivel de viziune, mod de lucru și best practices ne va ajuta să avem rezultate foarte bune împreună”, afirmă Gabriela Alexandrescu, Client Service Director, MullenLowe.

Despre MullenLowe

Deținută de grupul american IPG (Interpublic Group), MullenLowe este una dintre cele mai mari rețele de comunicare la nivel mondial, cu peste 90 de agenții în 65 de țări. Campaniile semnate MullenLowe în 2016 au plasat rețeaua, pentru al doilea an consecutiv, pe locul patru în WARC 100, clasamentul anual al celor mai bune agenții și campanii din lume, realizat pe baza eficienței, strategiei și creativității.

În România, MullenLowe face parte dintr-unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare, alături de Initiative (media), Golin (relații publice), Profero (digital), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) și BPN (media).

Pentru mai multe informații vizitați romania.mullenlowe.com sau pagina de Facebook MullenLowe Romania.