Finlandia PURE SENSES PURE SOUND, Events si Fratelli Studios o aduc in premiera in Romania pe Gabrielle, cea mai buna cantareata britanica de soul, pe 28 octombrie.

Gabrielle inregistreaza in prezent un nou album. Artista este foarte incantata si declara pe pagina sa de Facebook ca de abia asteapta sa se intoarca pe scena, cu ocazia lansarii noului material discografic. Asta este ceea ce stiu sa fac cel mai bine si iubesc muzica mai mult decat orice altceva, mai adauga ea, cu entuziasm.
Despre nebunia generata de succesul fulminant al single-ul Dreams, piesa care a propulsat-o in atentia fanilor din intreaga lume si care i-a adus un loc in Cartea Recordurilor pentru cea mai inalta pozitie ocupata de o melodie de debut, Gabrielle spune cu modestie doar ca piesa e inspirata din viata ei personala. Facand muzica autobiografica simt ca ii las pe cei ce ma asculta sa inteleaga cine sunt si prin ce trec. Stiu ca multi nu agreaza acest gen de expunere, dar este felul in care m-am exprimat mereu, prin muzica, declara artista londoneza intr-un interviu. Nu incerc sa par exhibitionista, este doar felul meu de a fi. E natural, cum mi se intampla ceva, cum imi vine sa scriu despre asta, conchide solista.
Gabrielle promite fanilor sai un recital senzual de peste o ora