window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

”GALA TINERILOR MEDICI”, primul eveniment din Romania dedicat performantei tinerilor in medicina / Bucuresti / 10 noiembrie 2010

Medicii tineri vor fi premiati pentru rezultatele deosebite in cadrul Galei Tinerilor Medici, eveniment care va avea loc in data de 10 noiembrie 2010, la Teatrul Nottara, organizat in premiera de PaginaMedicala.ro.

Medicii tineri vor fi premiati pentru rezultatele deosebite in cadrul Galei Tinerilor Medici, eveniment care va avea loc in data de 10 noiembrie 2010, la Teatrul Nottara, organizat in premiera de PaginaMedicala.ro.

Am creat acest concept pentru ca exista un numar mare de astfel de profesionisti care trateaza foarte multi pacienti in conditii dificile de lucru, conduc proiecte complexe de cercetare cu ecou mondial, au o activitate deosebita in strainatate si se implica in campanii sociale. Pe ei ne-am propus sa-i premiem. Pe multi dintre tinerii medici cu performante deosebite i-am cunoscut datorita activitatii lor in PaginaMedicala.ro: scriu articole stiintifice, ne prezinta proiectele lor, se implica in rezolvarea unor teste clinice, ne tin la curent cu noutatile medicale. Scopul nostru este sa descoperim si alti tineri medici remarcabili si sa-i aducem in atentia publicului , a declarat Alexandru Bita, managerul PaginaMedicala.ro.

Categoriile premiilor vor fi orientate catre patru directii de performanta in medicina: cercetare, asistenta medicala, implicare sociala si invatamant.

Performanta nu are varsta. Ea te evidentiaza atunci cand stiinta, profesionalismul se imbina cu spiritul de invingator. Omagierea tinerilor trebuie sa fie insotita de masuri care sa ii determine sa se afirme in tara si sa nu fie nevoiti sa ia drumul exilului. O actiune de competitie si de recunoastere a activitatii lor poate constitui un suport moral pentru implicarea tinerilor in a-si construi singuri destinul si a nu lasa pe altii sa ii determine sa fie o noua generatie de sacrificiu, precizeaza Prof. Dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

De asemenea, in cadrul Galei vor fi acordate si premii speciale pentru intreaga activitate medicala.

Fiind vorba despre o Gala a tinerilor medici, varsta maxima a medicilor premiati va fi 40 de ani.

Printre invitatii de onoare din lumea medicala ce si-au anuntat prezenta la eveniment se numara: Prof. Dr. Vasile Astarastoae – presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Dr. Florin Chirculescu – seful Departamentului de Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti, Dr. Alexandru Brezoescu – presedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti, Prof. Dr. Constantin Ionescu Targoviste presedintele Asociatiei Medicale Romane, Prof. Dr. Florin Mihaltan – presedintele Societatii Romane de Pneumologie, Prof. Dr. Miron Bogdan – presedintele Comisiei de Pneumologie din Ministerul Sanatatii.

Comunitatea medicala online

Comunitatea medicala online PaginaMedicala.ro numara aproximativ 8000 de membri: medici, asistenti medicali si studenti la Medicina, precum si zeci de angajatori in domeniul medical si furnizori de echipamente pentru cabinete.

Dintre specialistii care s-au inscris in comunitatea PaginaMedicala.ro mentionam: Prof. dr. Constantin Ionescu-Targoviste, Prof. dr. Alexandru Brezoescu, Dr. Sandra Alexiu, Prof. dr. Mircea Diculescu, Dr. Bogdan Popescu.

Monica Branescu
Head of Marketing and PR
www.paginamedicala.ro
monica.branescu@paginamedicala.ro
tel: 0757.03.47.28
adelina.titire@paginamedicala.ro
http://www.paginamedicala.ro

2014-02-11T18:31:51+02:0020 iulie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top