Din 13 noiembrie, Lidl începe pregătirile pentru sărbătorile de iarnă: deliciile din gama Deluxe revin în toate magazinele din țară. Jamon-ul Serrano Reserva, homarul fiert și file-ul de somon în crustă de condimente sunt doar câteva dintre preparatele care anunță mesele îmbelșugate, casele pline cu oaspeți, momentele cu adevărat speciale, dar și premiile pe măsura poftei, precum un Audi Q5.

Lidl readuce gama Deluxe în magazine și anul acesta în preajma sărbătorilor, cu produse speciale, delicioase și ideale pentru o masă bogată alături de cei dragi. Tradițiile din bătrâni se împletesc cu obiceiuri noi, iar fiecare familie sau grup de prieteni trăiește sărbătorile de iarnă în propriul fel. Oricare ar fi acesta, câteva lucruri rămân neschimbate: bucuria reîntâlnirii și a unei noi ocazii de a depăna împreună amintiri și de a împărtăși momente frumoase. Și pentru Lidl tradițiile au un loc aparte: gama Deluxe își așteaptă din nou clienții în magazine cu surprize aromate, numai bune pentru o atmosferă caldă, distractivă și surprinzătoare, în care sărbătorile nu trebuie să fie perfecte, ci doar #beautifullynormal.

Pregătirile de iarnă încep la Lidl din 13 noiembrie. Clienții vor găsi la raft aperitive deosebite, deserturi fine și multe alte surprize din bucătăriile internaționale, toate reunite în gama Deluxe.

Gama Deluxe aduce premii pe măsura poftei

La cumpărăturile de minimum 60 de lei, care includ cel puțin un produs din gama Deluxe, clienții Lidl pot câștiga unul dintre cele 5 x Smart TV Ultra HD curbat și 10 telefoane iPhone 8, precum și marele premiu, un Audi Q5. Tot ce trebuie să facă este să înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1841 sau pe surprize.lidl.ro/deluxe. Mai multe detalii și regulamentul complet al campaniei Sărbătorile Deluxe sunt disponibile aici:  https://surprize.lidl.ro/deluxe