Gama Gerovital H3 Classic se extinde cu o nouă cremă pentru femeile 55+

  • Gama Gerovital H3 Classic se extinde cu o nouă cremă pentru femeile 55+

Gama Gerovital H3 Classic se extinde cu o nouă cremă pentru femeile 55+

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță extinderea gamei Gerovital H3 Classic cu o cremă pentru ten matur, uscat și ridat, destinată femeilor 55+. Lansarea oficială a produsului a avut loc în cadrul unui eveniment tribut dedicat doamnei Modei Românești, Zina Dumitrescu, ajunsă la venerabila vârstă de 79 de ani.

Noua cremă Gerovital H3 Clasic are o formulă grasă, cu efect geriatric. Datorită complexului anti-age H3, aceasta previne şi atenuează semnele senescenţei tenurilor mature şi uscate. Crema este bogată în uleiuri, ceruri şi grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucţie. Aceasta conține: acid hialuronic – hidratează tenul și diminuează pierderile transepidermale de apă; vitamina E – limitează stresul oxidativ, protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen şi elastină din piele; juvinity – revigorează metabolismul celular și reduce vizibil semnele îmbătrânirii pielii.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Crema pentru ten matur, uscat și ridat din gama Gerovital H3 Classic va fi disponibilă pe piață începând cu luna august 2016.

Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este prima marcǎ anti-age din lume. Aceasta are reputaţia unui brand consacrat, serios, de calitate, care se reinventează mereu. Cel mai puternic atu al Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este acela al moştenirii inovaţiei aduse de descoperirile Anei Aslan din 1967.

 Mai multe informaţii despre gama Gerovital H3 Classic de la Farmec găsiţi pe site-ul companiei şi pe pagina de Facebook.

 # # #

 Despre Farmec SA Cluj-Napoca

 Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top