GANT a deschis un magazin exclusiv pentru barbati in Promenada Mall

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle, social/GANT a deschis un magazin exclusiv pentru barbati in Promenada Mall

GANT a deschis un magazin exclusiv pentru barbati in Promenada MallIn data de 17 octombrie 2013, GANT a deschis un nou magazin in Promenada Mall Bucuresti. Spatiul este localizat la etajul 1, are o suprafata de 81 mp si este cel de al 4-lea magazin GANT deschis in Romania.

GANT este o marca lifestyle cu o mostenire americana din zona sport, care ofera articole vestimentare si incaltaminte casual de calitate superioara cu accente ale modei europene.

In noul magazin GANT dedicat barbatilor, clientii sunt invitati sa descopere colectia GANT pentru barbati toamna-iarna 2013/2014, un mix armonios intre stilul casual american si detalii stilistice tipic europene. Colectia GANT abordeaza trei teme principale: New York Stories, Collegiate si Luxury.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Marca GANT este astazi prezenta in peste 60 de tari, cu peste 740 de magazine si 4.000 de comercianti selectati de nivel premium. Colectiile GANT includ imbracaminte pentru barbati, femei si copii. In plus, sub egida GANT sunt licentiate ceasuri, incaltaminte, ochelari, parfumuri, lenjerie intima si obiecte de decoratiuni interioare.

In Romania, brandul GANT este prezent in Bucuresti prin magazinele din Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City si Promenada Mall, in Polus Center Cluj Napoca si in City Park Mall Constanta.

Scurta istorie GANT

Valorile companiei se bazeaza pe mostenirea autentica de pe coasta de est a Americii, care dateaza inca de la lansarea brandului, in 1949. In 1980, Pyramid Sportswear primise dreptul de a dezvolta colectia GANT pentru piata suedeza. Ulterior, firma a primit dreptul de a comercializa brandul la nivel mondial, mai putin pe piata Statelor Unite ale Americii. Cand GANT USA a fost achizitionata, in 1999, noii proprietari ai marcii au avut in sfarsit oportunitatea sa transforme brandul intr-unul global. In 2006, compania GANT a fost listata la Bursa din Stockholm, iar in martie 2008 a fost delistata si cumparata de Maus Freres, o companie privata din Elvetia.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top