Gatesti si mananci sanatos cu Beko

Toţi suntem în căutarea unui stil de viaţă ideal: cât mai sănătos şi în acelaşi timp cât mai uşor de întreţinut. Cel mai important ingredient al unui stil de viaţă echilibrat este alimentaţia corectă. De aceea, este necesar să alegem cu grijă alimentele pe care le mâncăm, însă foarte important este ca acestea să fie gătite într-un mod corespunzător.

Datorită standardelor înalte de calitate şi tehnologiei avansate de care beneficiază, Beko contribuie la menţinerea stilului tău de viaţă sănătos şi îţi pune la dispoziţie cuptorul Beko OIM25701X cu mod de gătit la abur. Gătitul la abur este una dintre cele mai sănătoase, uşoare şi rapide modalităţi de a pregăti mâncarea şi nu numai: mâncărurile gătite astfel îşi păstrează atât proprietăţile nutritive, cât şi aromele naturale. Funcţia de gătit la abur asigură o hidratare perfectă la coacere, ceea ce sporeşte calitatea mâncării. Pe parcursul procesului de gătire, aburul este introdus în cavitatea cuptorului în momente predefinite, în funcţie de una dintre cele 14 funcţii de gătit automate pentru care optezi.

Cuptorul Beko OIM25701X îţi oferă posibilitatea de a încerca o varietate de reţete şi de combinaţii culinare, prin funcţia de gătit multidimensional, care se înscrie în tendinţele tehnologice ale gătitului profesionist. Prin activarea elementelor de încălzire la nivel multidimensional, te poţi bucura de prepararea a până la 3 meniuri diferite în acelaşi timp, fără ca aromele preparatelor tale să se amestece între ele. În plus, funcția Booster te ajută să gătești mult mai rapid, reducând cu până la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii setate. Totodată, în funcţie de cantitatea de mâncare pe care intenționezi să o găteşti, datorită volumului interior spaţios de care se bucură cuptorul Beko OIM25701X, poţi folosi tăvi „extra-large” în care poate fi pregătită cu până la 25% mai multă mâncare.

Bucură-te de gustul savuros al mâncărurilor tale sănătoase, alături de Beko!

23 ianuarie 2014|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top