window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

GECAD NET, Premium Partner pentru Microsoft Business Productivity Online Suite

Din 19 aprilie 2010 GECAD NET a inceput comercializarea suitei de solutii Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS), in calitate de Premium Partner. Cu Microsoft BPOS, GECAD NET vizeaza clienti din segmentul organizatiilor mici si mijlocii din orice domeniu economic, cu cel putin 5 utilizatori, ce doresc sa beneficieze de tehnologie IT performanta, fara costuri ridicate.

Microsoft Business Productitivity Online Suite este un pachet accesibil de solutii si servicii IT in care sunt comprimate toate aplicatiile esentiale desfasurarii activitatii in cadrul unei companii, intr-un mod profesionist (email, comunicare, mediu colaborativ).

Ne dorim ca expertiza pe care care o avem in implementarea si gestionarea tehnologiilor Microsoft, dar si experienta castigata ca partener Microsoft Gold, cu competente in Advanced Infrastructure si Information Worker, sa convinga un numar cat mai mare de companii ca suntem partenerul de care au nevoie pentru a depasi perioada dificila in care ne aflam, cu compromisuri minime atat la nivel de dotari tehnologice cat si la nivel de bugete, spune Serban Prejoianu, director executiv la GECAD NET.

GECAD NET ofera noua suita de solutii Microsoft, dar si servicii de implementare si intretinere a acestora, companiilor care nu dispun de personal IT sau care nu au un departament specializat pentru a implementa tehnologia in reteaua organizatiei.

Microsoft BPOS este un instrument puternic de gestionare a productivitatii companiei, iar serviciile online se afla intr-un moment de plina ascensiune. Primul seminar dedicat BPOS organizat de catre GECAD NET a indicat un interes crescand pentru aceste tehnologii, adauga Serban Prejoianu.

Serviciile online si-au concretizat in ultimii ani importanta si relevanta ca alternativa la abordarea traditionala a resurselor IT. Piata din Romania urmeaza tendinta internationala in domeniu, existand deja un numar important de companii locale, din diverse domenii, ce doresc sa migreze catre acest tip de serviciu ce le permite cresterea productivitatii si eficientizarea costurilor pe termen lung.

Printre beneficiile cele mai importante pentru companiile ce vor opta pentru Microsoft BPOS putem enumera:
Accesul la tehnologie IT performanta, fara investitii initiale
Accesul la o suita de solutii de colaborare si comunicare fiabile si care permit cresterea productivitatii si eficientizarea costurilor
Solutiile sunt usor de gestionat
Suita este perfecta pentru utilizatorii mobili dar si pentru rezidenti
Accesul la expertiza profesionala de cea mai inalta tinuta prin apelarea la un partener premium.

***
Despre GECAD NET:
GECAD NET este o companie specializata in comercializarea si implementarea aplicatiilor software, furnizeaza optiuni adecvate de licentiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicatie web si asigura solutii profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.

Cu o traditie de peste 16 ani in domeniul IT, GECAD NET a obtinut numeroase premii si certificari din partea celor mai importanti producatori mondiali. Compania detine in prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Value Added Reseller si Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

GECAD NET are in prezent peste 1200 de clienti in domenii precum telecomunicatiile, sectorul financiar-bancar, cel al constructiilor, energiei, petrolului si gazelor si altele. Printre acestia se numara Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting, Despec Romania, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Santierul Naval Constanta, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone Romania.

GECAD NET este companie membra a Grupului GECAD.

Mai multe detalii puteti gasi la: www.gecadnet.ro; www.gecadshop.ro

Contact presa: Iuliana Butuc-Cerchez Corporate Affairs Officer
Tel: 021.303.20.50
office@gecadnet.ro
http://www.gecadnet.ro/

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top