window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

GENESYS DISTRIBUTIE devine distribuitor al brandului PANASONIC in Romania

Bucuresti, 20 Mai – 2010 GENESYS DISTRIBUTIE isi extinde portofoliul de produse, prin includerea unor game noi pe segmentele consumer electronics si business systems, devenind unul dintre distribuitorii brandului PANASONIC la nivel national. Parteneriatul Panasonic-Genesys are ca obiectiv acoperirirea pietei de distributie din Romania si extinderea accesibilitatii produselor Panasonic, prin intermediul retelei de parteneri GENESYS din intreaga tara.

„Increderea de care se bucura produsele Panasonic ne obliga sa diversificam si pe piata din Romania gama noastra de produse si sa asiguram un numar suficient si reprezentativ de distribuitori. Genesys este unul din cei cu care ne mandrim sa colaboram, compania situandu-se in topul celor mai importanti jucatori de pe piata de distributie de produse Si servicii IT&C din Romania. ” – a declarat Istvan Stark, Managing Director Panasonic Romania.

Din gama disponibila pentru Romania, GENESYS va distribui, pentru Panasonic: televizioare LCD si Plasma, echipamente audio-video, aparate foto, camere video, faxuri, videoproiectoare, centrale telefonice digitale, telefoane DCT precum si aparate de aer conditionat.

„Extinderea portofoliului curent de produse cu un brand ce se bucura de un grad mare de notorietate la nivel international ne ofera posibilitatea de a ne consolida avantajele competitive, prin integrarea unor noi game de produse performante si inovative in oferta GENESYS DISTRIBUTIE. Suntem convinsi ca semnarea acestui parteneriat reprezinta inceputul unei colaborari de succes.” – a afirmat Loredana Nastase, Marketing Director
GENESYS DISTRIBUTIE.

Despre Panasonic:

Panasonic Corporation este lider international in dezvoltarea tehnologiilor Si productia produselor electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si cerinte industriale. Compania are sediul la Osaka, Japonia, si a inregistrat la finalul anului fiscal, la 31 martie 2009, vanzari nete consolidate de 7.77 trilioane de yen (78.4 miliarde US$). Actiunile companiei sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya si New York (NYSE: PC). Reprezentantul Panasonic pe piata locala este, din anul 1996, PANASONIC ROMANIA.

Despre GENESYS DISTRIBUTIE:

GENESYS DISTRIBUTIE (www.genesys.ro) este una dintre cele mai dinamice companii romanesti a carei activitate este dedicata distributiei cu valoare adaugata de echipamente si produse de marca prin reselleri IT&C, integratori de sistem si retaileri.
GENESYS DISTRIBUTIE colaboreaza cu peste 40 de furnizori internationali promovand brand-uri precum: DELL, HP, AMP Netconnect, Eaton|, Allied Telesis, Netgear, Newave, Citrix, ThinPrint, National Instruments, Transition Networks, Elcos, etc. Compania ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, electroalimentare, cablare structurata, networking, software, storage si periferice.

Produsele Panasonic sunt disponibile prin GENESYS DISTRIBUTIE, distribuitor autorizat in Romania. Pentru informatii si comenzi ne puteti contacta prin e-mail la sales@genesys.ro sau telefonic la: 021/242 05 42.
marketing@genesys.ro
http://www.genesys.ro

2014-01-29T14:30:09+02:0020 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top