window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Bucuresti, 11 mai 2010GENESYS Systems a primit o noua distinctie Dell, fiind acreditata ca Dell Certified Enterprise Architecture Partner.
Noua certificare vine ca urmare a rezultatelor bune pe care compania GENESYS Systems le-a avut pe parcursul anului 2009 si ca urmare a numeroaselor proiecte incheiate, confirmand astfel competentele pe care echipele de sales si presales le-au dobandit pe parcursul parteneriatului cu Dell Romania ce dateaza din 2004.

Parteneriatul GENESYS Systems Dell Romania s-a consolidat odata cu trecerea timpului, GENESYS Systems dobandind de la an la an o experienta de neegalat in poiecte complexe si competente care i-au permis sa se diferentieze de ceilalti competitori de pe piata de profil din Romania, prin livrarea de solutii, servicii si produse competitive. Noua certificare completeaza strategia companiei de a colabora cu cele mai importante companii de IT, avand astfel capacitatea de a oferii clientilor nostri solutii, produse si servicii de calitate care sa corespunda nevoilor acestora curente si viitoare. Dan Papuc, Director Executiv, Business Unit Infrastructure GENESYS Systems.

GENESYS Systems este certificata ca DELL Enterprise Advanced Solutions Partner si DELL DASP (DELL Authorized Service Partner) si a obtinut distinctiile: Best Partner for LCA 2008; „Best Enterprise Partner 2007”, toate acestea fiind rezultatul experientei dobandite pe parcursul desfasurarii numeroaselor proiecte care au inclus echipamentele Dell, a cursurilor si examenelor individuale.

Despre GENESYS Systems

GENESY Systems (www.genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 15 ani de activitate, GENESYS Systems si-a dezvoltat competente deosebite in cele 4 directii strategice, componente de baza ale conceptului 4S:

o Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri
o Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C
o Aplicatii Software de Business produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere
o Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.

Laura Capan, Marketing & PR Manager
Tel: +4021 242 05 42
sales@genesys4s.ro
http://www.genesys4s.ro

2014-01-29T14:13:39+02:0011 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|
Go to Top