GENESYS Systems devine HP Gold Preferred Partner

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii, IT & Gadget/GENESYS Systems devine HP Gold Preferred Partner

GENESYS Systems a obtinut la inceputul lunii martie distinctia HP Gold Preferred Partner specializarea Computing Systems. Distinctia primita vine ca un rezultat firesc al eforturilor depuse de catre echipa GENESYS Systems pe tot parcursul anului 2010, in vederea promovarii produselor si implementarii solutiilor bazate pe tehnologii HP.

Distinctia HP Preffered Gold Partner acordata companiei noastre vine ca o confirmare oficiala din partea Hewllet-Parckard a faptului ca, prin proiectele incheiate pe parcursul anului 2010, am demonstrat ca avem capacitatea de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii ce au la baza echipamente HP si de a construi si dezvolta relatii de business durabile. Pe parcursul acestui an ne-am propus sa continuam politica de certificare in vederea obtinerii mai multor competente. In acest moment echipa GENESYS Systems detine competente pe partea de vanzari, tehnic si presales: Accredited Sales Professional, Accredited Integration Specialist & Accredited Presales Professional. In calitate de HP Gold Preferred Partner vom beneficia de posibilitatea de a colabora direct cu specialistii HP, lucru care va ajuta sa ne pozitionam in fata competitorilor si nu in ultimul rand sa venim in sprijinul clientilor nostri cu cele mai bune solutii bazate pe cele mai inalte tehnologii ce la ofera cel mai bun ROI pentru investitiile realizate in IT” – a declarat Andreea Marasescu, Director Executiv GENESYS Systems.

Despre GENESYS Systems

GENESYS Systems (www.genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si-a dezvoltat competente deosebite in cele 4 directii strategice, componente de baza ale conceptului 4S:

Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri
Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C
Aplicatii Software de Business produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere
Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.

Despre Hewlett Packard

Hewlett Packard creeaza noi posibilitati pentru ca tehnologia sa aiba un impact relevant asupra oamenilor, companiilor, guvernelor si societatii n ansamblu. Hewlett Packard, compania de tehnologie cea mai mare din lume, pune la dispozitia clientilor sai echipamente de imprimare, computere personale, software, servicii si infrastructura IT. Mai multe informatii despre HP (NYSE: HPQ) sunt disponibile pe www.hp.com.

4021 242 05 42
marketing@genesys4s.ro
http://www.genesys4s.ro

Go to Top