Gerovital H3 Evolution Perfect Look

Tenul obosit, lipsit de strălucire și ridurile fine vor dispărea ca prin minune odată cu utilizarea noii game revoluționare de la Farmec. Noua linie de produse Gerovital H3 Evolution Perfect Look are un efect blurare a ridurilor, oferind în orice moment o transformare spectaculoasă a tenului, prin efectele obținute cu ajutorul unor formule inovatoare.

Produsele din noua gamă sunt special concepute pentru a masca optic ridurile fine, porii dilatați sau micile imperfecțiuni. Tenul își capătă luminozitatea, arătând mai tânăr și mai sănătos, astfel încât femeile să se poată bucura în orice clipă de un aspect fabulos.

Noua linie Gerovital H3 Evolution Perfect Look cuprinde 3 produse cu eficiență maximă, care asigură tenului o transformare instantă și un aspect plin de strălucire în orice moment:

Laptele demachiant instant are rolul de a îndepărta rapid machiajul waterproof și impuritățile care agresează zilnic tenul. Vitaminele A și E conținute protejează fibrele de colagen și elastină, iar mineralele Sepitonic M3 stimulează metabolismul celular. Tenul devine radiant, catifelat și plin de vitalitate.

Crema blurare riduri se bazează pe o formulă revoluționară, cu efect de „soft focus” pe suprafața pielii. Ingredientele inovatoare din componența cremei au capacitatea de a modifica modul de acțiune al razelor de soare, împrăștiind atât lumina reflecatată la suprafața pielii, cât și cea transmisă de piele.
Astfel, este împiedicată absorbția luminii în riduri, iar rezultatul este unul spectaculos: porii, ridurile fine și imperfecțiunile sunt mascate imediat, tenul căpătând un aspect satinat și neted.

Crema luminozitate și hidratare este o cremă de zi ideală pentru hidratarea tenului, pentru netezirea ridurilor și pentru obținerea unui efect optic de iluminare a feței. Principalele ingrediente conținute sunt Aquaxylul, complexul Sepilift și vitaminele A și E, acestea având rolul de a oferi pielii hidratarea necesară, protecția fibrelor de colagen și elastină, dar și un efect optic de iluminare și de lift.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.
Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.

Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
Twitter: https://twitter.com/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company