GESIMO – program de administrare online a asociațiilor de proprietari.

  • GESIMO - program de administrare online a asociațiilor de proprietari.

GESIMO - program de administrare online a asociațiilor de proprietari.

GESIMO, programul online de administrare a asociațiilor de proprietari, vine acum și într-o nouă versiune, destinată firmelor și persoanelor fizice autorizate care administrează imobile.

GESIMO este un soft informatic conceput pentru a ajuta administratorii, președinții, cenzorii, contabilii, casierii din asociațiile de proprietari, dar și locatarii, să își îndeplinească sarcinile în mod eficient, să fie la curent cu situația asociației și să interacționeze unii cu ceilalți mult mai ușor.

În urma colaborării cu numeroase asociații de proprietari care folosesc programul, echipa GESIMO a dezvoltat o nouă versiune, special creată pentru firmele care administrează imobile. Principalele funcționalități ale programului sunt: administrarea de asociații multiple, contabilitate în partidă simplă, istoricul cotelor de întreținere, generarea online a cotelor de contribuție, evidența situației financiare a asociației.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Unul din principalele motive pentru care locatarii apelează la o firmă specializată în administrarea asociației de proprietari este nevoia de transparență în distribuirea cheltuielilor. De aceea, GESIMO este mult mai mult decât un program de calcul și generare a cotelor de contribuție sau de evidență a situației financiare, este și un mijloc de interacțiune între administrator, președinte, proprietari și toți cei implicați în administrarea asociației. Locatarii au acces la toate informațiile referitoare la listele de întreținere, modalitatea de calcul a cheltuielilor și a penalităților, istoricul plăților și pot adresa oricând întrebări administratorului sau președintelui, în caz că au nelămuriri.

”Pentru firmele specializate în administrarea asociațiilor de proprietari, GESIMO este programul de care acestea au nevoie pentru a-și eficientiza munca și a oferi servicii de calitate clienților. Mai mult decât atât, este și o garanție a profesionalismului și a corectitudinii. Un sistem care calculează cotele de contribuție și cu ajutorul căruia pot fi verificate cheltuielile, încasările, situația financiară a asociației este tocmai ceea ce aveau nevoie locatarii, după ani întregi de tensiune și neîncredere între administratori și proprietarii de locuințe. A venit timpul ca modalitatea de calcul a întreținerii să fie transperantă și pe înțelesul tuturor locatarilor, iar firmele de administrare imobile au nevoie de un program informatic util prin care să se ralieze la aceste noi cerințe.”, a motivate dezvoltatorul GESIMO decizia de a lansa și versiunea pentru firme.

Firmele specializate care vor să testeze soft-ul GESIMO o pot face gratuit în prima lună, accesând www.gesimo.ro sau contactându-ne la adresa de e-mail contact@gesimo.ro. Echipa de specialiști GESIMO oferă clienților consiliere în orice etapă, de la crearea contului la configurarea acestuia.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top