GEZE, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, anunță participarea la Târgul mondial pentru arhitectură, materiale și sisteme BAU, ce va avea loc în perioada 14 – 19 ianuarie 2019, în Munchen.

„În 2019, participarea la cel mai important târg comercial pentru construcții reprezintă o oportunitate de a ne expune noile soluții de integrare și management al sistemelor automate cu care reușim să anticipăm cerințele pieței actuale. Scopul nostru este de a sprijini clienții și partenerii în toate fazele ciclului de viață al unei clădiri, cât și de a oferi cele mai potrivite produse ce asigură un control inteligent al întregii construcții”, explică Vlad Stanislav, Directorul General GEZE România.

Soluții automatizate care comunică deschis și inteligent

În cadrul târgului BAU 2019, GEZE prezintă o serie de soluții inovatoare de management și interconectare a clădirii, prin care ușile, ferestrele și sistemele de siguranță pot fi integrate și monitorizare dintr-o singură sursă. GEZE Cockpit este unul dintre noutățile de referință, un centru de vizualizare, monitorizare și de control al sistemelor GEZE, asigurând astfel o gestionare inteligentă a clădirii. În plus, acesta îndeplinește o funcționare în condiții de siguranță și o optimizare a consumului de energie și a funcționalităților.

Noi evoluții în tehnologia ușii și a ferestrelor

Un nou modul de interfață permite ferestrelor automate să fie protejate inteligent cu ajutorul senzorilor. Acesta poate fi combinat cu toate unitățile din seria GEZE IQ. Un nou panou de control pentru o instalare rapidă va fi prezent la standul GEZE de la BAU 2019.

O altă soluție inteligentă și inovatoare este noua versiune de amortizoare din gama GEZE ActiveStop. Sistemul asigură o interacțiune confortabilă în care deschiderea și închiderea ușilor batante de interior este controlată și silențioasă, oferind posibilitatea menținerii ușii în poziții variabile. Datorită adâncimii de integrare cu valori minime, amortizorul îndeplinește cele mai stricte cerințe de proiectare, iar astfel devine invizibil în aproape orice foaie de ușă.

Târgul mondial de arhitectură, materiale și sisteme – BAU – este cel mai important eveniment pentru industria de construcții. Expoziția va avea loc la Messe, München, în perioada 14-19 ianuarie 2019, prezentând sisteme pentru construcții comerciale și rezidențiale, cât și pentru interioarele acestora, în 18 hale. Pe o suprafață de 200.000 m² se așteaptă un număr de 2.200 de expozanți din aproximativ 45 de țări și peste 250.000 de vizitatori din întreaga lume. La fiecare doi ani, Târgul BAU reunește liderii de piață ai industriei care își prezintă gama variată de produse și servicii ce vin în întâmpinarea tuturor tipurilor de clădiri.

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.

În prezent, grupul deține 30 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.800 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sti-clă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sis-teme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro