window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Clubul Wellness BodyExprim lanseaza un program de gimnastica special pentru gravide. Programul special contine exercitii de yoga, streching, pilates si respiratie care ofera gravidutelor o stare fizica si psihica excelenta. In plus, vara aduce preturi speciale.

Gimnastica este una dintre cele mai utilizate activitati sportive pe care oamenii o practica pentru mentinerea sanatatii si imbunatatirea conditiei fizice. Aceasta activitate nu pune conditii. Poate fi practicata de oricine, la orice varsta.
Gimnastica nu trebuie sa lipseasca nici din viata femeilor insarcinate. Numeroase studii au demonstrat ca activitatea fizica in timpul sarcinii te ajuta sa ai o nastere usoara si un tonus fizic si psihic bun.
Exercitiile de gimnastica pentru gravidute sunt diferite in cele trei perioade ale nasterii. In primul trimestru se executa exercitii usoare, de relaxare si respiratie pentru a reduce riscul avortului. Incepand cu trimestrul al doilea, exercitiile urmaresc intarirea musculaturii pelvi-perineala, abdominale si fesiere.
Programele de gimnastica pentru gravide sunt concepute si supravegheate de un kinetoterapeut. In timpul executarii exercitiilor, kinetoterapeutul va masura pulsul si tensiunea gravidutelor si se va asigura ca efortul este bine dozat.
Programul de gimnastica pentru femeile insarcinate, asociat cu masajul, previne aparitia varicelor, endemelor si vergeturilor. Exercitiile fizice din timpul sarcinii ajuta la scaderea duratei si a durerii travaliului deoarece femeia insarcinata invata sa contracte adecvat musculatura implicata in procesul nasterii.
In clubul Wellness BodyExprim, sedinta de gimnastica pentru gravidute dureaza 60 de minute. Kinetoterapeutul va va indica un program special creat pentru gravide, care contine exercitii de tonifiere a musculaturii si control al respiratiei.
Va asteptam sa practicati programul special pentru gravide, intr-un spatiu modern!

Club Wellness BodyExprim
0730.076.166
0730.076.165
office@bodyexprim.ro

2014-02-11T18:32:25+02:0020 iulie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate, sport|Tags: , , , |
Go to Top