window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Gina Pistol, Florin Piersic Jr. si Maria Dinulescu impart pliante in scop caritabil / Bucuresti / 06 octombrie 2010

Miercuri, 6 Octombrie ora 18.00 la Plaza Romania, vedetele se intalnesc, impart pliante si concerteaza pentru Hospice Casa Sperantei si pentru copii si adultii cu boli incurabile ingrijiti gratuit de Hospice.

Florin Chilian, Gina Pistol, Florin Piersic Jr., Maria Dinulescu, Trupa Atelier si Eugen Cristea, Ansamblul „Arabaesc” insotiti de prof. Anca Roman de la Palatul National al Copiilor vor fi doar cateva dintre surprizele serii pregatite de echipa Plaza Romania.

Prin acest concert, artistii si celebritatile vor incerca sa atraga atentia asupra nevoii de ingrijire paliativa in Romania si sa recruteze alergatori pentru echipa de Maraton Hospice.
Toti cei care sunt atrasi de ideea unei petreceri in mijlocul saptamanii sunt invitati la o seara memorabila si o petrecere antrenanta.

Hospice Casa Sperantei si Plaza Romania multumeste artistilor si companiilor implicate in organizarea acestui eveniment.

***
Hospice Casa Sperantei este una dintre cele mai mari organizatii medicale non-profit din Romania, si un centru de excelenta in Europa de Sud-Est. Hospice asigur gratuit, de 18 ani, servicii de ngrijire paliativ pentru copii si adulti cu boli incurabile si terminale in Bucuresti, Brasov si Fagaras.

Fundatia a deschis in 2002 la Brasov prima unitate spital destinata ingrijirii 24 de ore din 24 a acestei categorii de bolnavi iar in Bucuresti a pus in functiune in 2006 primul serviciu mobil de ingrijire paliativa intr-un spital pubic. Din 1992 un numar de peste 10,000 de bolnavi au beneficiat de serviciile fundatiei iar in prezent capacitatea de ingrijire a organizatiei este de peste 350 de pacienti curenti.

In Romania o persoana din cinci este afectata de cancer. Peste 70% din cazurile de cancer sunt diagnosticate in stadii incurabile, avansate. In aceste situatii ngrijirea paliativ este singura care amelioreaz starea bolnavului. Cu toate acestea doar 3% din bolnavii incurabili beneficiaz de ngrijire paliativ.

Contact:
Alex Padureanu,
alex.padureanu@hospice.ro,
mobil: 0726 326136
http://www.hospice.ro

Go to Top