Miercuri, 6 Octombrie ora 18.00 la Plaza Romania, vedetele se intalnesc, impart pliante si concerteaza pentru Hospice Casa Sperantei si pentru copii si adultii cu boli incurabile ingrijiti gratuit de Hospice.

Florin Chilian, Gina Pistol, Florin Piersic Jr., Maria Dinulescu, Trupa Atelier si Eugen Cristea, Ansamblul „Arabaesc” insotiti de prof. Anca Roman de la Palatul National al Copiilor vor fi doar cateva dintre surprizele serii pregatite de echipa Plaza Romania.

Prin acest concert, artistii si celebritatile vor incerca sa atraga atentia asupra nevoii de ingrijire paliativa in Romania si sa recruteze alergatori pentru echipa de Maraton Hospice.
Toti cei care sunt atrasi de ideea unei petreceri in mijlocul saptamanii sunt invitati la o seara memorabila si o petrecere antrenanta.

Hospice Casa Sperantei si Plaza Romania multumeste artistilor si companiilor implicate in organizarea acestui eveniment.

***
Hospice Casa Sperantei este una dintre cele mai mari organizatii medicale non-profit din Romania, si un centru de excelenta in Europa de Sud-Est. Hospice asigu