window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Go Study LSRS – resursa online care dă startul studiului în străinătate - Go Study LSRSLiga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a lansat o nouă platformă online: Go Study LSRS. Aceasta se adresează în mod direct elevilor de liceu care doresc să studieze în străinătate, dar și studenților și absolvenților interesaţi să-şi continue parcursul academic peste hotare.

Scopul platformei este de a integra toate programele de consiliere gratuită pe care le oferă LSRS (Mentorat, Caravana LSRS, Experience Sharing, Caravana Face2Facebook). Prin dezvoltarea platformei on-line Go Study LSRS, Liga Studenților Români din Străinătate oferă acces mai simplu și rapid la informații utile despre studiul peste hotare.

Go Study LSRS. Această platformă interactivă și gratuită oferă informaţii, materiale și articole de actualitate despre studiul în străinătate. În același timp, Go Study LSRS facilitează contactul cu studenți români care se află deja la studii în medii culturale diverse, la instituţii de învăţământ recunoscute pe plan internaţional. Cei interesaţi au astfel acces la informaţii direct de la sursă, despre numeroase subiecte de interes: de la admitere, taxe de studiu și cazare,  până la locuri de muncă în campus sau şcoli de vară. Platforma este uşor accesibilă şi este disponibilă online la adresa: https://www.facebook.com/gostudylsrs.

„Go Study LSRS este locul de întâlnire al tinerilor care doresc să obţină informaţii concrete despre studiul în străinătate.  În acelaşi timp, prin această platformă, facilităm contactul cu studenţi români la universităţi de top din lume, care îşi împărtășesc experiența de studiu şi de viaţă tinerilor din ţară.” Tiberiu Mitrea, Coordonator Go Study LSRS

Persoană de contact

Sorana Şerban

Vicepreşedinte Comunicare şi Informare

Sorana.Serban@lsrs.ro

0752 038 218

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.


LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.


LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

Go to Top