window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Godot Cafe-Teatru nu închide stagiunea – o vară cu teatru, concerte și ”Dinner Theater”

Godot_nu_inchide_stagiuneaDupă succesul estival din 2011, Godot Cafe-Teatru continuă stagiunea teatrală și în vara acestui an. Pe tot parcursul anotimpului cald, bucureștenii sunt așteptați la Godot să urmărească spectacole și concerte, producții studențești în cadrul ”Summer Open Stage”, să savureze un cocktail răcoritor sau să servească un meniu ”Dinner Theater” pe terasa de pe Blănari nr.14.
Din noiembrie 2010, când și-a deschis porțile, Godot Cafe-Teatru a devenit unul dintre cele mai versatile spații culturale independente din București. Sala din Centrul Istoric a fost până în prezent gazda unui număr impresionant de artiști care au susținut spectacole de teatru, concerte, impro-show-uri sau expoziții, alături de producțiile consacrate din repertoriul propriu al cafe-teatrului. Continuând inițiativa de a oferi publicului evenimente deosebite în fiecare seară, Godot păstrează porțile deschise pe tot parcursul verii, propunând bucureștenilor o alternativă pentru petrecerea timpului liber în zilele caniculare. Seară de seară, iubitorii teatrului sunt așteptați cu spectacole și concerte, producții profesioniste sau studențești, alături de delicii culinare și cocktailuri răcoritoare care pot fi servite pe proaspăt deschisa terasă de pe strada Blănari.

Toată vara, la Godot, bucureștenii pot urmări spectacole de succes precum ”Marea iubire a lui Sebastian” cu Marius Manole și Rodica Mandache, ”Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” în regia Doinei Antohi, cu Andreea Grămoșteanu, Mirela Zeța și Pavel Bârsan, ”Niște fete” de Neil LaBute cu Vlad Zamfirescu și Catrinel Dumitrescu, dar și recentele premiere ”Julius Caesar” de William Shakespeare în regia lui Eugen Gyemant, cu Tudor Istodor în rolul titular, ”Ciao Bella” de Antoaneta Zaharia, cu Ioana Flora, Cătălina Mustață și Clara Flores Aguilera, ”Forma lucrurilor” de Neil LaBute, regizat de Vlad Zamfirescu, cu Dan Rădulescu în rolul principal. Acestora li se adaugă spectacole consacrate, găzduite actualmente de Godot Cafe-Teatru, precum ”Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee în regia Marianei Cămărășan și a Alexandrei Penciuc, spectacol dublu nominalizat la premiile UNITER, cu Florina Gleznea și Ionuț Grama, și ”Bella și Cavalerul fără Nume” de Oliver Emanuel, regizat de Vladimir Anton, cu Lucian Iftime, Ioana Anastasia Anton și Tudor Istodor.

Actorilor de renume li se vor alătura colegi mai tineri de la facultățile de teatru, cărora Godot le acordă șansa de a evolua pe o scenă profesionistă, în programul ”Summer Open Stage”. Cele mai bune spectacole studențești vor fi astfel prezentate publicului larg și promovate alături de producțiile Godot Cafe-Teatru.

”Dinner Theater” va fi putea fi servit zilnic pe terasa Godot, înainte de începerea spectacolului. De luni până duminică, bucureștenii au la dispoziție cinci meniuri delicioase, la un preț avantajos, alături de biletul la eveniment. Un pachet complet pentru o seară de neuitat care îmbină o cină delicioasă cu plăcerea vizionării unui spectacol de teatru sau a unui concert. Numai la Godot Cafe-Teatru.

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, îmbinând fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spaţiu multicultural elegant, cu atmosferă interbelică, dotat cu scenă, cortină şi pian. Un loc în care pur şi simplu te simţi bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiecţii de film sau expoziţii de fotografie. Din noiembrie 2010, când şi-a deschis porţile, Godot a fost gazda unui număr impresionant de artişti care au susţinut spectacole şi concerte cu sala plină. La Godot, cafeaua se serveşte alături de artiştii preferaţi, în fiecare zi, pe Str. Blănari nr. 14.

Godot Cafe-Teatru | Str. Blanari 14 | 0736 414 244 | 021 316 16 82 | contact@godotcafeteatru.ro | godotcafeteatru.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top