Golin anunță lansarea unei agenții în Germania, în parteneriat cu GGH MullenLowe

  • Golin anunță lansarea unei agenții în Germania, în parteneriat cu GGH MullenLowe

Golin anunță lansarea unei agenții în Germania, în parteneriat cu GGH MullenLowe

Golin anunță deschiderea unui birou în Hamburg, Germania, în parteneriat cu agenția GGH MullenLowe, care se alătură celor din regiunea EMEA (Dubai, Franța, Marea Britanie, România, Rusia, Suedia, Turcia etc.). Ca urmare a unui model integrat, Golin Germania va oferi clienților săi servicii de PR și digital, dar și de advertising.

“Abordarea integrată este răspunsul oferit clienților noștri la cum pot companiilor și brandurilor să obțină atât atenție, cât și credibilitate. Aceasta este, de altfel, strategia care m-a determinat să mă alătur Golin. GGH MullenLowe și Golin au aceeași viziune despre ce reprezintă o campanie de brand de succes, iar expertizele noastre se completează, de aceea sunt entuziasmată că pornim împreună în această aventură, în care vom propune ceva cu adevărat nou”, susține Uta Behnke, Managing Director, Golin Germania.

“Încă din prima zi, vom oferi clienților noștri creativitate și talent de calitate germană. Deschiderea unui birou Golin în cea mai mare economie a Europei reprezintă un pas important în atingerea obiectivului nostru de a deveni agenția ce va defini acest deceniu”, adaugă Matt Neale, President International, Golin.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Uta Behnke are peste 20 de ani de experiență în PR, perioadă în care a creat mai multe campanii premiate pentru clienți precum Unilever, Pedigree sau Heinz. Principalele ei atribuții în cadrul agenției din Hamburg vor fi coordonarea și expansiunea grupului în Germania, ce include deschiderea unui nou birou în Munchen, în vara anului 2016.

# # #

Despre Golin România

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei: PR Agency of the Year în cadrul galei Romanian PR Award 2014,  #1 PR Agency in Romania în topul BizPR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români.  În 2015, echipa a reușit o nouă premieră, fiind prima agenție de PR care câștigă titlul de #1 PR Agency in Romania în doi ani consecutivi.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin Romania este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SeniorHyper, MobileWorks şi Medic One şi este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!