Golin „deschide uşa” pentru HUF HAUS în România

  • Golin „deschide uşa” pentru HUF HAUS în România

Golin „deschide uşa” pentru HUF HAUS în România

Golin este partenerul de PR al HUF HAUS în România, susținând astfel intrarea companiei pe piaţa locală. Agenţia va dezvolta o platformă de comunicare integrată, care include organizarea de evenimente, media relations şi digital, pentru acest business cu tradiție din Germania.

„Piaţa românească are un mare potenţial în a recunoaşte calitatea şi tehnologia inovatoare a caselor HUF, de aceea am ales să ne extindem businessul în această ţară. Golin a înţeles profilul şi obiectivele companiei şi suntem încântaţi să îi primim în familia noastră globală. Aşteptăm cu nerăbdare să implementăm conceptele unice şi minunate pe care le-au dezvoltat pentru noi”, a declarat Michael Baumann, Sales and Marketing Director, HUF HAUS.

„HUF HAUS este o companie de familie cu peste 100 de ani de experienţă în construcţii şi design inovator, așa că primul pas pentru noi a fost să le înțelegem istoria și valorile. Pentru noul nostru partener, vom dezvolta o platformă completă care va aduce principalii stakeholderi mai aproape de brand şi îi va invita să trăiască experienţa HUF”, a adăugat Monica Botez, Managing Partner, Golin.

Caracterizat de o eleganţă atemporală, portofoliul HUF HAUS se evidențiază prin arhitectura remarcabilă şi designul clasic. Adaptată pe parcursul a mai mult de un secol, structura de tip post-and-beam prin care se distinge o casă HUF corespunde gusturilor contemporane, păstrând atributele unice care definesc caracterul fiecărei construcţii. De-a lungul existenţei sale, compania a fost un pionier al arhitecturii rezidenţiale și a setat noi standarde prin utilizarea celor mai performante tehnologii.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

 

# # #

 

Despre Golin România

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei: PR Agency of the Year în cadrul galei Romanian PR Award 2014,  #1 PR Agency in Romania în topul BizPR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români.  În 2015, echipa a reușit o nouă premieră, fiind prima agenție de PR care câștigă titlul de #1 PR Agency in Romania în doi ani consecutivi.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin România este membră a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Profero (digital), Initiative (media), BPN (media) şi Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) şi este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.

Despre HUF HAUS

HUF HAUS este liderul de piață în Europa în materie de arhitectură contemporană de tip post-and-beam. Compania produce aproximativ 100 de case în fiecare an (clădiri rezidențiale, precum și comerciale), din care aproximativ 40% sunt exportate la nivel mondial, chiar și în China. În anul 2015, firma cu un număr de 430 de angajați a înregistrat o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro. Numele HUF HAUS reprezintă dedicarea și efortul unei familii, care continuă să  opereze și să dezvolte o afacere de peste 100 de ani și care astăzi se află la a treia generație de lideri.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!