Golin a fost desemnată, pentru al patrulea an consecutiv, #1 în Topul Agențiilor de PR din România realizat de revista Biz și compania de research Unlock. Astfel, agenția obține un nou record în industria de PR, consolidându-și poziția de lider pe care o are încă din 2014.

 „Menținerea poziției de lider în topul Biz & Unlock pentru al patrulea an consecutiv ne bucură și confirmă că performanța agenției este o constantă care ne definește. Un astfel de rezultat e posibil doar prin eforturile continue ale unei echipe care îmbină cu succes competențele și expertiza cu o permanentă preocupare pentru autodepășire, îmbunătățire a standardelor și a work-ului agenției. De asemenea, le suntem recunoscători clienților noștri alături de care lucrăm ca o adevărată echipă, cu un obiectiv comun în minte: realizarea unor campanii relevante și de impact, cu cele mai bune rezultate”, spune Irina Roncea, Deputy Managing Director, Golin.  

Pe lângă poziția #1 în clasamentul general, Golin a câștigat la Gala Biz PR Awards și premiul pentru Notorietate în PR.

 Topul publicat de Biz este realizat în baza unui research Unlock construit pe doi indicatori cu ponderi egale (50% – 50%), extrem de importanți pentru o agenție de PR –

performanța în business (rezultate financiare) și percepțiile clienților (răspunsurile unui eșantion reprezentativ la nivel de industrie format din clienți ai serviciilor de PR).

Despre Golin România

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, pentru 4 ani la rând, titlul de Agenția #1 în topul Biz PR Awards. De asemenea, este singura agenție din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei: Agenția Anului în cadrul galei Romanian PR Award 2014,  Agenția #1 în topul Biz PR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români. Golin a fost de două ori Agenția Anului la Romanian PR Award – în 2010 și 2014.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin România este membră a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Profero (digital), Initiative (media), BPN (media) şi Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) şi este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.