Golin a obţinut Gold la prestigiosul festival de PR organizat de The Holmes Report, SABRE Awards EMEA 2018, pentru campania de shareholder activism, „Reaching the Point of No Return – A Shareholder Activism Campaign”, realizată pentru Franklin Templeton Investment Management Ltd – Fondul Proprietatea.

De asemenea, agenţia a dominat categoriile dedicate social media de la IAB MIXX Awards Europe 2018, câştigând  3 premii pentru campaniile dezvoltate alături de MullenLowe: un premiu Gold pentru Electric Castle – Unofficial Partners (Social Media) şi două distincții  Bronze pentru Vanilla Skype // BRD – Groupe Société Générale (Social Media şi Campaign Efectiveness).

„Cele patru trofee internaţionale reconfirmă preocuparea și expertiza Golin de a dezvolta campanii strategice, deopotrivă creative şi relevante, atât în comunicarea corporate cât și în comunicarea de brand și social media. Suntem mândri că am pășit pe scena IAB Mixx Awards Europe alături de colegii de la MullenLowe, proiectele dezvoltate împreună fiind un mix perfect de PR şi creație, recunoscute deja la toate festivalurile importante din ţară şi străinătate la care am participat până acum”, spune Irina Roncea, Deputy Managing Director, Golin.

În acest an, Golin a fost singura agenție din România finalistă în același timp la festivalurile IAB MIXX Awards Europe & SABRE Awards EMEA, obţinând performanţa de a fi premiată la ambele evenimente.

Despre Golin România

Golin, The Relevance Agency, este azi o echipă de +40 profesioniști, care #goallin în fiecare zi pentru clienții săi.

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, pentru al patrulea an consecutiv, titlul de Agenția #1 în topul realizat de Biz & Unlock. Tot în 2017, Golin a devenit prima agenție din România care a obținut Grand Prix și titlul de Rețeaua Anului la festivalul internațional de creativitate Golden Hammer, câștigând și marele premiu al festivalului IAB MIXX Awards.

De asemenea, Golin este singura agenție din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei locale: Agenția Anului la Romanian PR Award 2014,  Agenția #1 în topul Biz PR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români. Este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, Romanian PR Award, Sabre Awards, Webstock, Internetics, IAB MIXX Awards.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de agenții în America, EMEA si APAC.

În România, Golin este membră a grupului Lowe, din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Initiative (media), Profero (digital), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) și BPN (media).