Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/cursuri / educatie/Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Fundatia Calea Victoriei va invita luni, 22 aprilie, ora 19.00, la atelierul: Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale, sustinut de actrita Ana-Maria Karina Nagy.

Gesturile sunt cartea noastra de vizita. In fiecare ipostaza din viata noastra, cei din jur ne citesc intentiile in atitudinea pe care o adoptam.V-ati intrebat care sunt markerii somatici pe care ii manifestati?Inteligenta corpului transpare din limbajul gestual, iar gandurile sunt expuse interlocutorului.

60% din discursul nostru il comunicam nonverbal. In mediul de afaceri acest aspect trebuie controlat extrem de bine, pentru a nu constitui un dezavantaj in negocieri.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Cursul “Gramatica gesturilor” prezinta codul posturilor pe care fiecare dintre noi le manifesta subconstient fara sa dea importanta mesajului pe care acestea il transmit. Timp de 4 saptamani, cursantii isi vor exersa gestualitatea abordand diverse teme de discutie din sfera activitatilor zilnice. Ne preocupam de relatia pe care individul o dezvolta fata de mediul in care traieste, prin prisma comportamentelor cognitive, afective si volitive.

Fiecare cursant primeste un suport de curs si este sustinut de atmosfera relaxata, sa isi constientizeze atitudinea.

 

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Data incepere: 22 aprilie 2013; Ora curs: 19:00

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top