window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale

Din 7 noiembrie, la Fundatia Calea Victoriei exersam „Gramatica gesturilor„. Vom incepe un curs in patru intalniri despre cum trebuie si cum poate fi „citit” limbajul non-verbal al celor din jurul nostru.

Fie ca este vorba despre persoanele cu care interactionam zi de zi, fie ca este vorba despre oameni pe care abia i-am cunoscut, actrita Karina Nagy ne va initia in abecedarul unei bune comunicari interpersonale.

Cursul Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale prezinta codul posturilor pe care fiecare dintre noi le manifesta subconstient. Timp de 4 saptamani, cursantii isi vor exersa gestualitatea abordand diverse teme de discutie din sfera activitatilor zilnice. Principala preocupare va fi analizarea relatiei pe care individul o dezvolta fata de mediul in care se man ifesta, prin prisma comportamentelor cognitive, afective si volitive.

La sfarsitul celor 4 intalniri, participantii vor primi un suport de curs.

Costul cursului este de 200 de lei (170 pentru elevi si studenti) si va puteti inscrie la adresa contact@victoriei.ro.

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Data incepere: 7 noiembrie 2011; ora curs: 19.00

Numar ateliere: 4; frecventa: saptamanal

Cost: 200 lei; cost studenti: 170 lei

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, Str Caimatei 20, et. 3

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top