window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

035658 Covrigei cu vin Grand PapaCat de fin poate fi gustul noilor covrigei si biscuiti Grand Papa frageziti cu vin? Te poti convinge in cadrul campaniei de degustare si informare, organizata de Grand Papa in colaborare cu Grup Sapte, in principalele lanturi de magazine Metro.

Vino  in perioada 19 – 21 august in magazinele Metro din toata tara* si incearca produsele Grand Papa, potrivite oricarei gustari de peste zi. Covrigeii si biscutii sarati Grand Papa au o aroma si fragezime speciala, datorata retetei cu vin rosu sau alb.

Covrigeii Grand Papa combina cele mai alese ingrediente si mirodenii  – sare de mare, vin alb sau rosu atent selectionat, piper cu lamaie, boia in doua retete deosebit de gustoase. Covrigeii si biscuitii frageziti cu vin sunt un produs 100% natural, fara potentatori de aroma si fara conservanti.

*Magazinele Metro in care se desfasoara campania Grand Papa sunt : Metro Bucuresti (Baneasa, Berceni, Militari, Voluntari), Ploiesti, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Bacau, Brasov, Sibiu, Iasi, Suceava, Pitesti.

 

*************************************************************************************

Produsele Grand Papa fac parte din portofoliul companiei Terrabisco. Covrigeii si biscuitii Grand Papa fac parte din categoria produselor cu termen de valabilitate de minim 60 de zile (patiserie, prajituri, cozonaci, biscuiti, covrigei si alte produse sarate si dulci).

**

Grup Sapte este o agentie de comunicare integrata de BTL, cu experienta de 14 ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii integrate de sales support, shopper marketing si events marketing. Printre clientii cu care Grup Sapte lucreaza in prezent se numara Alexandrion, Beiersdorf, Unilever, Carrefour, Coca – Cola, Molson Coors, Mondelez, 3M, Nestle, BIC.

www.grupsapte.ro

www.facebook.com/grupsapte    

Go to Top