Grasu XXL: „M-am certat cu iubita si s-a facut melodia in 10 minute!”

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/monden / lifestyle/Grasu XXL: „M-am certat cu iubita si s-a facut melodia in 10 minute!”

Interviu exclusiv Grasu XXL pentru Utv piesa Deja Vu scrisa dupa o cearta cu iubita!Grasu XXL si Ami si-au dat intalnire saptamana aceasta intr-un studio din Bucuresti unde au filmat videoclipul piesei “Deja Vu”. Echipa Utv a fost prezenta la filmari si a incercat sa afle povestea din spatele piesei.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Responsabil cu regia, Spike a gandit un clip de imagine pentru piesa “Deja Vu”, iar secventele din videoclip sunt construite astfel incat sa transmita exact emotia din versuri.

Daca va intrebati cum a luat nastere piesa “Deja Vu”, aflati ca responsabil cu versurile a fost Grasu XXL. Mai exact, versurile au fost scrise dupa o cearta aprinsa pe care a avut-o cu iubita lui, Laura Andresan: “Am stat o saptamana sa ma gandesc cum sa abordez situatia si intr-o dimineata m-am certat cu iubita si s-a facut melodia in 10 minute,” a spus Grasu XXL.

“Eram foarte nervos si eu, si ea, si era rau, cand esti in situatia aia nu mai poti sa faci nimic, nu mai poti sa lucrezi, nu mai poti sa… nimic. Numai la chestia aia te gandesti si te mananca asa pe dinauntru,” a continuat Grasu XXL.

Vezi ce a declarat Grasu XXL aici:

http://www.youtube.com/watch?v=Lw7eOZu27ws

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-10-18T11:52:48+03:0018 octombrie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , |
Go to Top