window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
Advertising4U.ro - Comunicate de presa - Info evenimente - Media NEWSGrimus implineste „cei 7 ani de acasa” pe 14 martie in clubul „My Way” din Cluj-Napoca
Dupa cele 2 concerte sold-out de la Cluj si Bucuresti, alaturi de prietenii de la The Mono Jacks, Grimus pregateste o noua surpriza. Deoarece trecut-au „in a glimpse” 7 ani de la concertul de debut, Grimus s-au gandit sa puncteze acest moment din cariera trupei si sa-l sarbatoreasca alaturi de fani.
Invitati vor fi cei de la „Subatomic Zoo”, noul proiect al unei sectii ritmice cu legaturi trainice in Grimus. Bineinteles ca surprizele nu se vor opri aici!
In cei 7 ani de activitate Grimus:
– a sustinut peste 300 de concerte in 7 tari, atat in cluburi cat si pe scenele celor mai importante festivaluri autohtone (Bestfest, Peninsula, Coke Live, Stufstock) dar si de pe alte meleaguri (Anglia, Ungaria, Serbia, Polonia), alaturi de nume majore ale muzicii mondiale precum Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Rasmus, Dandy Warhols, Eros Ramazzotti
– a lansat doua albume : „Panikon” (considerat albumul autohton al anului 2008) si „Egretta” („doar” second-best in 2011, care la 5 luni de la lansare continua sa fie cel mai bine vandut produs autohton in reteaua Carturesti)
– a propulsat zece piese pe cea mai inalta treapta a clasamentelor alcatuite de radiourile ce suporta muzica rock ( Solitude, In A Glimpse, Backseat Driver, Confused, Insanity, Umbre, Started, Face The Light, Vanity, In Your Eyes )
– si, mai in general, s-a straduit in tot acest timp sa ridice standardul plapandei scene alternative din Romania
In continuare Grimus vor urca pe scena la Iasi alaturi de trupa Alternate (17 martie, Club Underground) si la Timisoara alaturi de The Mono Jacks (31 martie, Setup Venue). Prima participare Grimus la un festival in 2012 va fi in cadrul Rocker’s Festival de la Garnic, pe 28 aprilie.

2014-08-25T14:52:24+03:0013 martie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , |
Go to Top