Grimus – prima trupă românească prezentă la Festivalul Saarang din India

Trupa Grimus va fi prezentă, pe 11 ianuarie 2014, la Festivalul Saarang din Chennai, India. Participarea în premieră a unei formații din România la acest festival este sprijinită de Institutul Cultural Român.

Organizat de la jumătatea anilor ‘70, denumit inițial Mardi Gras (iar din 1996 Saarang), festivalul, eveniment social și cultural de amploare, durează cinci zile și reunește un public de peste 50.000 de persoane, în mare parte studenți.

Grimus este invitată să cânte în ziua dedicata muzicii din întreaga lume: World Fest – Rock Show. Dupa ce a cântat în peste 10 țări din Europa, trupa originară din Cluj va concerta pentru prima oară pe un alt continent, in aceeasi zi cu britanicii de la The Architects.

Grimus este trupa romaneasca cu cele mai multe prezente la festivaluri intenationale in ultimii doi ani. Dupa ce in vara lui 2012 au bifat aparitii la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) si B’estfest, 2013 a ănceput pentru clujeni cu o prestatie la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) si a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) si Waves Vienna Festival (Austria).

03 ianuarie 2014|Categories: Entertainment NEWS|Tags: , , |
Go to Top