Grow este un program educational non-formal care se adresează liceenilor din Romania. Acest program este organizat sub indrumarea Scolii de Valori, o organizatie non-guvernamentală si AIESEC, cea mai mare organizatie studentească la nivel international.

Programul este creat pentru elevii de liceu din 15 orase din Romania ca un ciclu educational de 4 ani. Principalul scop al programului este de a oferi elevilor sansa de a-si dezvolta diferite abilităti, cum ar fi cele de organizare, de comunicare dar si de lucru in echipa.

Editia din această vară a proiectului se adresează elevilor care au terminat vara aceasta clasele a X-a si a XI-a. Elevii din mai multe licee din Tg. Mures vor avea posibilitatea de a participa la 10 ateliere de lucru sustinute de 4 studenti internationali : Kasia Wozniak – Polonia, Elena Shevchenko – Ucraina, Taniya  Chandra – India si Faaiz Gulzar – Pakistan. Acestea vor viza subiecte precum Autocunoasterea si importanta e,; Valorile personale, descoperirea si mentinerea lor, Atitudine, creearea si mentinerea  ei, Presiunea socială si cum trebuie ea privită, Managementul timpului, Oportunităti de carieră, s.a si se vor desfăsura in perioada 4 iulie-12 august.

<