window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Grow – Pregatiri cu studenti din India, Pakistan, Ucraina si Polonia / Tg. Mures / 04 iulie – 12 august 2011

Grow este un program educational non-formal care se adresează liceenilor din Romania. Acest program este organizat sub indrumarea Scolii de Valori, o organizatie non-guvernamentală si AIESEC, cea mai mare organizatie studentească la nivel international.

Programul este creat pentru elevii de liceu din 15 orase din Romania ca un ciclu educational de 4 ani. Principalul scop al programului este de a oferi elevilor sansa de a-si dezvolta diferite abilităti, cum ar fi cele de organizare, de comunicare dar si de lucru in echipa.

Editia din această vară a proiectului se adresează elevilor care au terminat vara aceasta clasele a X-a si a XI-a. Elevii din mai multe licee din Tg. Mures vor avea posibilitatea de a participa la 10 ateliere de lucru sustinute de 4 studenti internationali : Kasia Wozniak – Polonia, Elena Shevchenko – Ucraina, Taniya  Chandra – India si Faaiz Gulzar – Pakistan. Acestea vor viza subiecte precum Autocunoasterea si importanta e,; Valorile personale, descoperirea si mentinerea lor, Atitudine, creearea si mentinerea  ei, Presiunea socială si cum trebuie ea privită, Managementul timpului, Oportunităti de carieră, s.a si se vor desfăsura in perioada 4 iulie-12 august.

Participantii vor fi impartiti in doua grupe. O grupa va sustine atelierele de lucru in primele saptamani din iulie, iar cealalta la finalului lui iulie si inceputului lui august. Astfel elevii pot alege din care grupă să facă parte. Pe langa aceste pregatiri, participantii vor avea parte si de activitati extra cu voluntarii AIESEC si cu internationalii prezenti in oras. In afara acestor ateliere de lucru vor avea loc si 3 intalniri ale elevilor cu domnul Dan Masca (REEA) si doamna Cristina Nutiu (Business Evaluator) cu tematica de initiativă, antreprenoriat si business.

Va reamintim beneficiile participarii la acest proiect: deschidere culturala mai mare, cunostiinte noi, dezvoltarea abilitatilor si mai ales, dezvoltare personala si profesionala. In plus, participantii vor primi si diplome.

Inscrierile se fac pană in data de 1 iulie 2011. Pentru inscrieri, vizitati www.growedu.ro sau www.aiesecms.ro si completati formularul de aplicare.

Őlvedi Blanka

AIESEC Targu Mures

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top