window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Încep înscrierile pentru a V-a ediție SwimathonGrup Sapte sustine Programul de Burse Sociale al Fundatiei Comunitare Cluj si participa pentru al doilea an consecutiv la evenimentul de strangere de fonduri prin inot voluntar, Swimathon.

Ajuns la a V-a editie, Swimathon reprezinta o platforma dinamica si interactiva, pe care Fundatia Comunitara Cluj o deschide comunitatii locale in vederea strangerii de fonduri pentru diferite proiecte de CSR.

Echipa Grup Sapte s-a inscris pe platforma  www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro la cele doua categorii Swimathon (inot individual si stafeta) pentru a sustine programul de burse sociale ce ajuta copiii din mediul rural, care inregistreaza rezultate bune la invatatura, in continuarea studiilor la liceu.

Competitia Swimathon va avea loc in 13 iulie, la Complexul de Natatie “Universitas”, Cluj.

Mai multe detalii despre proiectele Fundatiei Comunitare Cluj: http://www.fundatiacomunitaracluj.ro/

***

Grup Sapte este o agentie de comunicare integrata de BTL, cu experienta de 14 ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii integrate de sales support, shopper marketing si events marketing. Printre clientii cu care Grup Sapte lucreaza in prezent se numara Beiersdorf, Agricola, Staropramen, Bunge, Agrana, Vel Pitar, Lactag, Zewa, Kraft Foods, Henkel, 3M, Milupa, Kandia, Hochland, NESTLE, Unilever, BIC, Alexandrion Group Romania.

In 2012, Grup Sapte a fost nominalizata la premiul Effie, in categoria Shopper Marketing pentru campania NIVEA Sun/Summer Memories.

www.grupsapte.ro, www.facebook.com/grupsapte

Go to Top