window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Grupul Concorde investeste 50 mil. euro in primul centru de tratament cu celule stem din Romania

Noul centru va fi operat de compania americana Healthcare of Today prin intermediul grupului SK3

Grupul Concorde anunta o investitie de 50 de milioane de euro in primul centru de tratament cu celule stem din Romania, facilitatea urmand sa fie administrata si operata de compania americana Healthcare of Today prin intermediul grupului SK3.

„In ziua de astazi, trebuie ca Romania sa beneficieze de tehnologii de varf in domeniul asistentei medicale. Suntem mandri de a construi acest nou loc unde se vor intalni asistenta medicala moderana si specialistii de top, care vor continua cercetarile pentru ca pacientiilor sa beneficieze de tratamente optime, a declarat Alex Taranu, Directorul Concorde Group pe piata locala.

Grupul Concorde a asigurat investitia de 50 de milioane de euro atat din fonduri proprii, cat si de la investitori privati, de la Comunitatea Europeana Si de la investitori institutionali.

Grupul Concorde Si Healthcare of Today au format un joint venture pentru a construi in Romania primul centru de tratament cu celule stem si o clinica privata de lux bazata pe aceeasi tehnologie. Acestea vor fi amplasate in comuna Adunatii Copaceni, la aproximativ 8 km de Bucuresti.

Centru de cercetare va avea o suprafata totala de 20.000 metri patrati si va dispune si de facilitati de tratament care vor ocupa un spatiu de 46.000 de metri patrati.

„Suntem incantati ca ofertele noastre vor creste odata cu dezvoltarea de centre internationale. Ne-am angajat sa aducem in Romania cele mai noi echipamente si cunostinte de biotehnologie pentru pacientii care vor veni acolo”, a declarat, la randul sau, directorul general al companiei americane Healthcare of Today, Henry Jan.

Finantarea necesara proiectului este mai mare decat suma de 50 milioane dolari, inclusa in scrisoare de intentie din februarie dintre Grupul Concorde si Health Care of Today, potrivit oficialilor grupului.

Promovarea si activitatile de marketing pentru noua facilitate medicala vor fi asigurate de Diana Metiu International (DMI), companie de PR & Advertising, existenta pe piata din Romania din anul 2004.

Groupe Concorde Developments Inc este o companie de dezvoltare imobiliara si, alaturi Concordia Asset Management – responsabil de Asset Management pentru clientii institutionali si persoane fizice, Concorde Capital – pentru servicii bancare de investitii si de consultanta in investitii si Concorde New Energy – dezvoltator de energie verde, alternativa, cum ar fi energia eoliana, solara, „deseuri de energie” actioneaza impreuna.

Pentru mai multe detalii:

Corina Toma
Corina@dmi.ro

DMI
office@dmi.ro
http://www.dmi.ro

2014-01-29T14:27:31+02:0019 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate|
Go to Top