Grupul International Breweries (Netherlands), din care fac parte companiile United Romanian Breweries Bereprod (URBB, producătorul berii Tuborg în România) și Carlsrom Beverage, a înregistrat în România o cifră de afaceri net consolidată de 491 milioane de lei în 2017, în creștere cu aproximativ 11% în comparaţie cu rezultatul obținut în anul 2016.

De asemenea, profitul obținut la nivel de grup s-a majorat în 2017, crescând cu 11 procente față de nivelul atins în 2016, rezultat care contribuie la evoluția pozitivă a grupului pe piața locală.

Rezultatele financiare din 2017 ale grupului din care fac parte companiile URBB si Carlsrom Beverage sunt consecința unei bune strategii pe termen lung și ne dau încredere să continuăm deopotrivă să investim, cât și să ne mărim amprenta pe plan local. În 2018, URBB  a pornit la drum cu un buget în valoare de 15 milioane de euro, fonduri pe care le alocăm continuării dezvoltării prezenței la nivelul pieței din România, atât prin dezvoltarea și optimizarea proceselor operaționale, cât și prin activitățile de marketing și promovare, toate cu scopul de a continua avansul pe plan local în același ritm”, a declarat Shachar Shaine, Președinte URBB și Carlsrom Beverage.

Despre URBB

URBB, unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală, oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și superpremium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.