Grupul Medicover a inaugurat cea mai mare clinica multidisciplinara din zona Pipera

Grupul Medicover a inaugurat noua locatie a clinicii Medicover Pipera din Str. George Constantinescu nr.2C – cu o suprafata totala de peste 1000 mp – in prezenta managementului Medicover din Romania, a reprezentantilor companiilor client si a intregii echipe medicale.

O investitie de peste 300.000 EUR, clinica Medicover Pipera este cea mai mare clinica multidisciplinara din zona Pipera, cu peste 25 de specialitati medicale si este dedicata tuturor clientilor din zona Pipera.

“Medicover Pipera a fost prima clinica multidisciplinara din zona de birouri Pipera, deschisa inca din anul 2008. Pe parcursul acestor ani, am construit o relatie stransa cu clientii nostri, ce a inclus monitorizarea starii de sanatate a tuturor angajatilor prin controale periodice si programe personalizate (Stress Management, Anti-smoking). De aceea am dorit sa raspundem nevoilor clientilor punand la dispozitia lor un spatiu modern, optimizat functional, cu toate specialitatile solicitate. De asemenea, noua locatie va oferi acces la un centru de wellness si nutritie, cu proceduri de kinetoterapie si fizioterapie recomandate angajatilor mai putin activi”, a mentionat Dr. Anca Paunescu, Manager Clinica Medicover Pipera, medic specialist Medicina Generala.

Clinica ofera acces la specialitati precum: Boli infectioase, Cardiologie, Chirurgie plastica, Dermatologie, Diabet si boli de nutritie, Endocrinologie, Epidemiologie, Gastroenterologie, Medicina generala, Medicina de familie, Medicina interna, Medicina muncii, Nefrologie, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie, Psihiatrie, Psihologie, Radiologie, Reumatologie, Somnologie, Stomatologie, Urologie, fiind, de asemenea, acreditata si pentru vaccinari internationale.

In anul 2014, pana in luna iulie, Grupul Medicover a realizat noi tranzactii imobiliare pentru suprafete de peste 4.000 mp, ce includ clinica Medicover Victoriei, noul sediu administrativ Medicover (Str. Modrogan nr. 20) si cea mai recenta tranzactie – noua locatie din Str. George Constantinescu nr. 2C a clinicii Medicover Pipera.

Despre Grupul Medicover in Romania

Grupul Medicover este de peste 19 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 4,5 milioane de oameni si 6.000 de companii beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in 11 tari: Romania, Polonia, Turcia, Ungaria, Germania, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia si Republica Moldova. Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, are peste 9.000 de angajati. Medicover Romania ofera servicii medicale la standarde europene in Spitalul Medicover din Bucuresti si in cele 14 clinici proprii din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, si prin reteaua de furnizori externi din toata tara.