window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Grupul suedez Medicover a lansat o noua clinica multidisciplinara in Timisoara

  • Grupul suedez Medicover a lansat o noua clinica multidisciplinara in Timisoara

Grupul suedez Medicover a lansat o noua clinica multidisciplinara in Timisoara

Inaugurarea noii clinici din Timisoara marcheaza prima faza de dezvoltare pentru anul 2015, parte din planul de investitii care include 3 noi clinici in fiecare an. Cu o investitie de peste 600 000 EUR, clinica Medicover Timisoara este astazi una dintre cele mai mari clinici multidisciplinare, ce ofera acces la o gama larga de servicii medicale, incadrate in peste 20 de specialitati, cu o echipa de peste 40 de medici, cu nume sonore ale lumii medicale. Avem suportul grupului Medicover si sustinerea pentru investitii pe termen lung pentru Romania” a declarat Dr. Bogdan Pana, director general servicii medicale, Medicover Romania.

  • Centrul de excelenta in Medicina Muncii si Sanatate Ocupationala, cu o experienta de 20 ani pe piata serviciilor medicale.
  • Personalitate marcanta din domeniul Cardiologiei – Prof. Dr. Daniel Florin Lighezan, membru in Boardul Societatii Romane de Cardiologie, Membru FESC al Societatii Europene de Cardiologie, ofera consultatii in clinica Medicover Timisoara. Impreuna cu echipa de cardiologi, se pot efectua investigatii performante pentru diagnosticul, tratamentul si evaluarea periodica a afectiunilor cardiovasculare.

Din grija pentru sanatatea pacientilor nostri, oferim acces la metode moderne de screening si control al riscului cardiovascular intr-o abordare multidisciplinara – cardiolog – neurolog – diabetolog – pneumolog – internist.

  • Centrul de Reabilitare Medicala – dispune de o baza complexa de tratament fizioterapeutic si de recuperare medicala in care oferim pacientilor nostri servicii complexe: electroterapie, laserterapie, ultrasunete, terapie cu unde de soc extracorporale, hidroterapie – bai galvanice, termoterapie, gimnastica medicala, kinetoterapie. Echipa medicala coordonata de Conf. Univ. Dr. Claudiu Avram este formata din specialisti in domeniul reumatologiei, recuperarii medicale si kinetoterapiei.
  • Centrul de testare si evaluare cardio-pulmonara la efort  – in premiera la Medicover – vine cu echipamente de ergospirometrie la efort de ultima generatie, sub indrumarea Conf. Dr. Claudiu Avram – pentru cea mai performanta investigatie in evaluarea metabolismului si capacitatii de efort, cu toate componentele sale.
  • O alta premiera in Medicover o aduce Centrul de excelenta in Oftalmologie – in cadrul acestui centru, echipa medicala realizeaza evaluarea complexa si moderna a ochiului si a patologiei sale, la copii si adulti: tomografie in coerenta optica (OCT – produs de Heidelberg Engineering), perimetrie (camp vizual), masurarea si monitorizarea tensiunii intraoculare, biomicroscopie, examenul fundului de ochi, evaluarea refractiei si corectie optica.  Dr. Florina Stoica, coordonatoarea departamentului de oftalmologie, realizeaza screeningul retinopatiei de prematuritate prin oftalmoscopie indirecta, serviciu unic in regiunea de Vest a Romaniei.
  • Centrul de excelenta in Pediatrie – ofera accesul la diferite specialitati pediatrice si la servicii medicale dedicate exclusiv copiilor.  Sef lucrari Dr. Corina Paul, medic primar pediatrie si endocrinologie, coordoneaza o echipa formata din medici primari pediatri cu o vasta experienta clinica si cu supra-specializari in domeniul cardiologiei si ecocardiografiei pediatrice, gastroenterologiei pediatrice, endocrinologiei pediatrice, dermatologiei pediatrice, oftalmologiei pediatrice, chirurgiei pediatrice.
  • Centrul de Somnologie cu experti pentru depistarea si tratarea tulburarilor de somn, Sef lucrari Dr. Stefan Mihaicuta, membru in Boardul Grupului de Lucru de Somnologie din cadrul Societatii Romane de Pneumologie, medic primar Pneumologie este coordonatorul laboratorului de somnologie din Medicover Timisoara si ofera consultatii pentru depistarea si tratarea sindromului de apnee in somn atat pentru copii, cat si pentru adulti.
  • Centrul Wellness & Nutritie – venim in intampinarea tuturor celor interesati sa dobandeasca un stil de viata sanatos, dar si a sportivilor care doresc sa-si optimizeze programele de antrenament fizic, prin metode de testare de ultima generatie, unice in vestul tarii.
  • Imagistica prin ultrasonografie la copii si adulti – in clinica Medicover Timisoara este disponibila o gama larga de investigatii ecografice: ecografie abdominala, ecocardiografie, ecografia sistemului vascular arterial si venos, ecografie musculo-scheletala, ecografie de sold, ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie obstetricala si ginecologica.

Invitatii la evenimentul de inaugurare au avut parte de o surpriza inedita: un spectacol in premiera la Timisoara – comedia “Toc Toc”, intr-o locatie de exceptie in cadrul Teatrului National din Timisoara.

Despre Medicover:

Grupul Medicover este cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale integrate pacientilor din 13 tari (Romania, Polonia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 300 puncte de recoltare, peste 5 milioane de pacienti anual si 11 000 de angajati.

In Romania grupul suedez Medicover este cel mai mare investitor strain si singurul furnizor de servicii medicale cu experienta europeana. Prezent de 20 ani pe piata serviciilor medicale private din Romania, Medicover dispune de o retea de clinici proprii cu 16 clinici in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov) si de un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacientii sai – cu toate departamentele incluse: Ambulator, Spitalizare de zi adulti si pediatrie, toate specialitatile medicale, Oncologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie oncologica, precum si Maternitate, Neonatologie si Pediatrie.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top